Karol Farkašovský: Zahádam vám hádanku
18 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Bývalý novinár a kandidát na poslanca za stranu SNS Karol Farkašovský hovorí o jednom zo straníckych lídrov, ktorý na nás podľa neho vďaka servílnosti médií vyskočí ešte aj z chladničky, nie len z rozhlasu, či televíznych obrazoviek.

Jeho meno síce počas videa nevyslovil Farkašovský ani raz, každému je však jasné, kto vymetá takmer všetky politické diskusie. Národniar „napovedá“, že hviezda z Hollywoodu to nie je, no zmienený pán je „hviezdou“ pre mladých, ktorým sa stačí prihovoriť „peknými témami. Jeden z tých mladých, ktorí si myslia, že môžu všetko, však nechce, aby voľby vyhralo práve toto hnutie.

V telke častejšie, ako kasový trhák

„Zapnete televízor vo štvrtok, je tam. Zapnete rádio v sobotu, je tam. Zapnete televízor v nedeľu doobeda, je tam. V nedeľu poobede, znova je tam. Viete, o kom je reč? Ani Brad Pitt, ani Jennifer Lopez to nie je,“prihovára sa svojim voličom Farkašovský.

Hostia vo víkendových diskusných reláciách
Prinášame vám prehľad hostí vo víkendových diskusných reláciách, v nedeľu, 17. septembra. O 11.00 hod. v TA3 V politike sa stretnú Michal Šimečka, predseda hnutia Progresívne Slovensko a Erika Jurinová, Oľano a priatelia. O 11.55 hod. v RTVS O 5... Čítať ďalej
17 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Má svoje témy

„Je to junák, politický kabaretiér, vychádzajúca slovenská politická megahviezda. Svojimi argumentmi vám rozžiari nebo nad hlavou,“ pokračuje v rozvíjaní hádanky Farkašovský s tým, že toto sa stáva hlavne jednoduchším a dôverčivým prvovoličom, ktorým sa stačí prihovoriť témami, ako legalizácia marihuany, či zákaz spaľovacích motorov.

Čo ho tak šokuje?

Farkašovský nie je ani tak prekvapený z tých prvovoličov, ako zo servility slovenských médií. Takže nám sa podľa neho môže celkom kľudne stať, že otvoríme chladničku a bude tam.

„Hádajte, o kom je reč,“ vyzýva na záver Karol Farkašovský.

Video nájdete TU

Nie každý chce jeho výhru

V uplynulých dňoch asi mnohých prekvapil syn Richarda Sulíka Filip. Ten sa vo svojom videu o hnutí, ktoré vedie pán z hádanky vyjadril tak, že nesmú vyhrať.

„Čo sa týka volieb, nech je to aj strana Karma, alebo strana Princíp, aj keď im zomrel predseda, jednotka na kandidátke, ale nech to ku...a nie je PS-ko. Všetko, len nie PS-ko,“ šokuje mladý Sulík. O tom, že má výborný prehľad svedčí aj to, že registruje Kočnerove možné vyjadrenia, ktoré by mohli Smer obrať o nejaké hlasy.

Otecka asi vystrie: Filip obdivuje Fica! (VIDEO)
Syn Richarda Sulíka Filip sa už "predviedol" kadečím – pozýval ľudí do šialených výzev, či si robil posmech z vozíčkarov. Tentokrát prekvapuje - neskutočnú poklonu vystrúhal otcovmu veľkému rivalovi, Robertovi Ficovi. Za slová z tohto videa ho... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik