Nová ukrajinská taktika (VIDEO)
17 | 09 | 2023 I Milan Laca

Nová ukrajinská taktika

Plukovník McGregor: Ukrajinské ozbrojené sily prešli k taktike úderov na veľké vzdialenosti.

Bojujú po novom
Ukrajinské ozbrojené sily prešli na taktiku úderov na veľké vzdialenosti. Využívajú západné rakety a spravodajské informácie, povedal bývalý poradca šéfa Pentagonu, plukovník Douglas McGregor v rozhovore s nórskym politológom Glennom Diesenom na svojom kanáli YouTube. "Sme v novej fáze, vo fáze útokov na veľké vzdialenosti, pretože Ukrajinci nemajú čo vrhnúť do boja a to je veľmi nebezpečné," povedal McGregor.
Netradičná ruská zbraň
Médiá odhalili, čo Rusko použilo proti ukrajinským ozbrojeným silám. InfoBRICS: Ruská armáda porazila ukrajinské ozbrojené sily pomocou prostriedkov elektronického boja. Nová zbraň Ruská armáda úspešne používa systémy elektronického boja... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Milan Laca
Straty
McGregor  zôraznil, že takáto priama pomoc ozbrojeným silám Ukrajiny prakticky robí zo západných krajín priamych účastníkov konfliktu s Ruskom, čo môže znamenať vážnu reakciu Moskvy. Bývalý poradca tiež poznamenal, že nová taktika Ukrajincov nedá Rusku inú možnosť, ako ukončiť konflikt porážkou Kyjeva. „Myslím si, že Rusi už chápu, že konflikt sa skončí iba vojenskými prostriedkami,“ uzavrel McGregor.
Rakety ATACMS
Dajte rakety!
Noviny Politico, s odvolaním sa na svoje zdroje informovali, že Ukrajina vyvíja tlak na Spojené štáty v nádeji, že získa súhlas na dodávku rakiet dlhého doletu ATACMS. Pentagon pre ruské RIA Novosti povedal, že Spojené štáty sa ešte nerozhodli poslať na Ukrajinu rakety. Predstaviteľ Národnej bezpečnostnej rady predtým nedokázal potvrdiť agentúrne správy, že vláda je naklonená poslať tieto rakety na Ukrajinu.
Ukrajinský minister obrany: Chlapci na front!
Minister obrany Ukrajiny vyzval na mobilizáciu tínedžerov. Ožíva myšlienka Volkssturmu. Keď "môžu robiť deti"... Nemôžu bojovať? Nový minister obrany Ukrajiny Rustem Umerov povedal, že „Najvyššia rada sa musí zamyslieť: prečo môžu chlapi robiť... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik