Rus Ovečkin o "osvietenom" Hašekovi a jeho zlosti
14 | 09 | 2023 I Milan Laca

Ovečkin reagoval na Hašekove politické vyjadrenia o ruských hráčoch.

Ovečkin povedal, že Hašekove vyjadrenia na adresu Rusov v NHL ho nezaujímajú.

Kapitán Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin povedal, že ho nezaujímajú politické vyjadrenia bývalého českého brankára Dominika Hašeka, ktorý kritizuje Národnú hokejovú ligu (NHL) kvôli výkonom ruských hráčov. "Dominika Hašeka poznám. Svojho času ako dobrého brankára. Raz som proti nemu dokonca skóroval. Jeho kritika? Jeho vyjadrenia ma veľmi nezaujímajú. Kluby NHL vyberajú hráčov podľa schopností a nie podľa národnosti",  citujú Ovečkina „Izvestija“.

Katka Koščová nemôže spávať. Na vine sú konzervatívci ... a Smer
Víťazka prvej slovenskej SuperStar, Prešovčanka Katarína Koščová je známa skôr užšiemu okruhu fanúšikov. Tentokrát jej nedal spať Majerského výrok, týkajúci sa LGBTI ľudí. Tých najskôr označil za pliagu a dal ich na úroveň korupčníkov, neskôr sa... Čítať ďalej
06 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

"Vrazil" do politiky
Hašek vo februári 2022 vyzval NHL, aby pre situáciu na Ukrajine prerušila kontrakty s ruskými hráčmi. V lete toho istého roku Hašek navrhol dať Čechov za prácu v Rusku na 15 rokov do väzenia. Tento rok Hašek kritizoval zápas hviezd NHL ako „reklamu na ruskú agresiu“ Povedal, že liga „dosiahla úplné dno“.
Hašek "to ví"
Vystúpenie kapitána Washingtonu Alexandra Ovečkina, na ľade spolu s jeho najstarším synom Sergejom, ktorý sa stal víťazom súťaže o najúžasnejšiu strelu, označil Hašek  „ohavný čin“ a „pľutie“ ukrajinské deti. Komisár NHL Gary Bettman povedal, že Hašekove posledné vyjadrenia o ligovej politike voči ruským hráčom sotva odzrkadľujú pozíciu českého ľudu a vlády.
Rusko kedysi mu nevadilo 

Dominik Hašek má 58 rokov, je olympijským víťazom (1998) a dvojnásobným víťazom Stanleyho pohára. V NHL hral za Chicago Blackhawks, Buffalo Sabres, Detroit Red Wings a Ottawa Senators. V sezóne 2010/11 hájil bránku Spartaka Moskva, v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

EÚ NÁM CHCE ZOBRAŤ TOALEŤÁK! Vrátime sa k lopúchom? (VIDEO)
Nič proti lopúchovému listu ... je to užitočná liečivá rastlina, na ktorú vraj nedajú dopustiť hlavne reumatici. A nedali ani naši predkovia. Tí ho okrem prikladaniu na kolená používali na inú činnosť, na ktorú sa hodí práve kvôli svojej veľkosti a... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik