EÚ NÁM CHCE ZOBRAŤ TOALEŤÁK! Vrátime sa k lopúchom? (VIDEO)
14 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Nič proti lopúchovému listu ... je to užitočná liečivá rastlina, na ktorú vraj nedajú dopustiť hlavne reumatici. A nedali ani naši predkovia. Tí ho okrem prikladaniu na kolená používali na inú činnosť, na ktorú sa hodí práve kvôli svojej veľkosti a rozložitému listu. Traduje sa, že práve to bol predchodca toaletného papiera. A možno bude aj jeho nástupcom. Ak sa tak rozhodne všemocná Európska únia.

...Lebo klíma

Portál plénum.sk tvrdí, že v snahe o klimatickú neutralitu nás čakajú zmeny, ktoré nás majú priblížiť práve k tomuto cieľu. Nuž a najnovšie sa euroúradníkom znepáčil toaletný papier. V takej forme, v akej ho používame dnes, by mohol byť nahradený a EÚ už vraj má riešenie.

Facebook / Jan Medek | Lopúch môže dosahovať aj výšku dva metre

Menej náročný na energiu

Podľa španielskych médií začína EÚ presadzovať typ toaletného papiera, na ktorého výrobu sa spotrebuje menej energie a vody.

„Slama sa veľmi rýchlo obnovuje a výroba toaletného papiera zo slamy je šetrnejšia k životnému prostrediu,“ informuje Plénum.

Bude to stačiť?

Neberme sa chvíľu vážne, ale faktom je, že „klimatická neutralita“ je podľa mnohých odborníkov mýtus. Nás v redakcii celkom zaujíma, či budeme na sídliskách, v rámci nej, stavať čosi ako hromadné latríny. A ďalej fakt nebudem pokračovať, lebo tá predstava sa mi vôbec nepáči. A vôbec, neberte mi „môj“ toaleťák!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Náhle úmrtie Dana Heribana: Kto je zodpovedný za jeho smrť?
Necelé tri mesiace od šokujúcej smrti obľúbeného herca Dana Heribana sa začalo konať. Zisťuje sa, či neprišlo k zanedbaniu pri poskytnutí zdravotnej starostlivosti. Známy slovenský herec zomrel 24. mája vo veku 43 rokov. Jeho náhla smrť bola... Čítať ďalej
09 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik