HNUS A HNOJ! Pravá tvár Hamranových chlapcov? (FOTO)
11 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Policajný generál vo výslužbe Ivan Ševčík zverejnil podanie Diany Santusovej, ktoré nám, podľa jeho slov, otvorí oči o tom, v akom stave je slovenská polícia. „Hnus a hnoj,“ konštatuje Ševčík.

Po tom, čo nedávno Santusovej zastupovanie prebral advokát Marek Para, sa zrejme veci pohnú správnym smerom. Ševčík sa pohoršuje nad tým, že ľudia, ktorí majú pomáhať a chrániť, sú schopní dokonca „sexuálneho harašenia“ na pracovisku. Ševčík jasne menuje aj vinníkov celej situácie.

Ťahá sa roky

Celé sa to začalo ešte na prelome rokov 2020/21, kedy ešte ani samotná Diana Santusová netušila, že bude niečo také vyšetrovať a do akých problémov ju čurillovci dostanú. Kauzu čurillovcov „odštartoval“ záujem SIS o Petra Petrova známeho ako Tiger, podnikateľa z východu. Tajná služba u neho preukázala ovplyvňovanie výpovedí svedkov tak, aby sa hodili štvorici vyšetrovateľov NAKA. Uskutočnilo sa pamätné stretnutie v budove SIS, správu z neho predseda NR SR Kollár (Sme rodina) predniesol v parlamente, na čo vznikol vyšetrovací tím Oblúk. Ten však bol zrušený a voči jeho šéfke sa spustila diskreditačná mašinéria. Dnes je paralelné vyšetrovanie štvorice čurillovcov takmer na konci a Rozuzlenie prinieslo len ďalšie zauzlenie.

Exšéfka tímu OBLÚK Santusová ide na súd: ČURILLOVCI POZOR! VYVRÁTIM VAŠE KLAMSTVÁ! (VIDEO)
Čurillovcov čakajú ťažké časy! Prominentný advokát Marek Para na Facebooku oznámil, že preberá právne zastupovanie vyšetrovateľky Diany Santusovej proti skupine vyšetrovateľov NAKA známych pod pomenovaním čurillovci. Celé sa to začalo ešte na... Čítať ďalej
02 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Prípad prebral Marek Para

„Aktuálne som prevzal právne zastupovanie umožňujúce uplatnenie jej práv proti obvineným čurillovcom,“ informoval advokát Marek Para na sociálnej sieti. Viac sa rozhovoril pre Mimi Šramovú, u ktorej vysvetlil, ako bude prípad pokračovať. Podľa neho sa v poslednom čase stalo pravidlom, že ako policajný prezident, tak Úrad špeciálnej prokuratúry zverejňujú klamlivé tvrdenia. Para vyvrátil aj Hamranovo tvrdenie, že Krajský súd a iné súdy potvrdzujú neoprávnenosť trestného stíhania čurillovcov.

Nie sú stredovekí feudáli!

„Je evidentné, že na veľmi dôležité posty v PZ a na inšpekciu sa dostávajú ľudia, ktorí sú mentálne nevyzretí a túto funkciu si  užívajú akoby boli stredoveká šľachta. S právom prvej noci. Ja som riaditeľ a ja môžem všetko. A Vy všetci sa mi musíte podvoliť, podriadiť, lebo ja mám nad Vami neobmedzenú moc. To sme dopadli. Západné hodnoty  k nám prenikajú a popri gender ideológii tu máme aj  sexuálne harašenie na pracovisku. Dokonca v organizácii, ktorá by takéto  neprípustné chovanie mala postihovať,“píše znechutene Ševčík.

Vinníkov pozná

„Vďaka Psychopatovič, jednoduchý Heger a poskok Ódor. Vy ste dopustili morálny upadok spoločnosti,“ konštatuje nahnevaný Ševčík a svoje slová dokladá dôkazom z podania.

Facebook / Ivan Ševčík

Facebook / Ivan Ševčík

 

Igor Matovič napadol SMER SSD! Hovorí o špeciálnej koalícii
Špeciálna koalícia zložená zo Smeru-SD, SaS a SNS zakázala poslancom vyriešiť problém s migrantmi na Slovensku. Na tlačovej konferencii to uviedol líder hnutia OĽANO Igor Matovič. "Ak by dnes tieto tri strany, respektíve pár ich poslancov, dnes... Čítať ďalej
11 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová
Facebook / Ivan Ševčík

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik