Heredoš sa pýta Hamrana: O čo V SKUTOČNOSTI išlo pri vražde Kuciaka a KTO VÁS VLASTNE RIADI? (VIDEO)
28 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Miroslav Heredoš (ĽSNS) si myslí, že policajné zložky by si svoje vnútorné záležitosti mali riešiť, ako sa hovorí, za zatvorenými dverami. Pán Hamran by si podľa neho mal sadnúť pred novinárov na tlačovú besedu, na ktorej by zodpovedal sedem otázok, ktoré sa ho vo videu pýta Heredoš.

Heredoš nechápe, ako je možné, že všetci obvinení mali v minulosti niečo dočinenia práve s miestami, ktoré boli nejako spojené práve s policajným prezidentom alebo jemu blízkymi ľuďmi. Nerozumie tiež, ako mohol Štefan Hamran "koketovať" s myšlienkou vstúpiť do PS, keďže ako policajt vo vedúcich funkciách zvlášť, má zo zákona povinnosť byť apolitický. Heredošom zmienená Alena Zsuzsová vo väzení píše memoáre. Možno sa z nich dozvieme aj odpoveď na otázku, kto je Štefan Hamran.

Sedem otázok Miroslava Heredoša

1, Ako je možné, že pani Zsuzsová, ako hlavná objednávateľka vrážd novinára Kuciaka a Kušnírovej, neskôr na súde aj usvedčená, bola vaša suseda?

2, Ako je možné, že ste ďalších podozrivých našli v Kolárove, v mestečku, z ktorého pochádza podľa vašich slov aj vaša známosť? Iných podozrivých ste našli v dedine, odkiaľ pochádzajú vaši rodičia.

3, Je normálne možné, aby sa podozriví nachádzali v regióne, meste, alebo dokonca, ako pani Zsuzsová na rovnakej adrese v mieste bydliska na rovnakej ulici, ako býva elitný šéf zásahovej jednotky?

PRIESKUM Vláda Čaputovej Slovákov SKLAMALA! Ódora to neruší
Slovensko má od 15. mája prezidentskú vládu, ktorá má za úlohu priviesť ho k predčasným voľbám. Agentúra Median pre RTVS uskutočnila prieskum toho, ako sú občania Slovenska s touto vládou spokojní. Prieskum prebiehal 21.-24. augusta na vzorke... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Eka Balašková

4, Je možné, aby vysoko postavený šéf elitnej jednotky poznal v regióne závadové osoby, ktoré sa v tomto regióne pohybujú, žijú, existujú, na ktoré by sa dala celá kauza hodiť a z ktorých by sa dali urobiť obetné baránky?

Navyše Zsuzsová bola v kontakte s mnohými persónami z politického života. Komunikácia s ňou „potopila“ aj Martina Glváča (Smer-SD), dodnes sa pripomína Andrejovi Dankovi či Borisovi Kollárovi. Že komunikovala aj s Danielom Lipšicom sa zamietlo pod koberec s vysvetlením, že jeho komunikácia so Zsuzsovou bola výsledkom nabúrania sa do jeho účtu.

5, Aký bol váš zámer, ako šéfa elitnej zásahovej jednotky, ako vysoko postaveného policajného funkcionára, čo i len uvažovať v roku 2019 o tom, že by ste vstúpili do Progresívneho Slovenska? Aký bol váš cieľ?

Heredoš Hamranovi pripomína znenie zákona, podľa ktorého policajt nesmie byť členom žiadneho politického zoskupenia a nie je žiadúca ani činnosť policajta na prospech politických strán a upozorňuje, že v tom čase nemal Hamran podanú žiadosť o odchod do civilu. 

K bojkotu Markízy sa pridáva ďalšia strana (VIDEO)
Hnutie Republika cez svojho predsedu Milana Uhríka informovala verejnosť, že sa pridáva k opozičnému bloku, ktorý sa rozhodol bojkotovať predvolebné diskusie v podľa nich tendenčne informujúcej televízii Markíza. Uhrík tvrdí, že hnutie sa nechce... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

6, Ako je možné, že ste otvorene rozprávali s pánom Beblavým o funkcii ministra vnútra v novej vláde, po roku 2020? Aké úlohy ste v tejto pozícii mali riešiť vy, ako bývalý šéf elitnej jednotky? Mali ste upratovať po Jánovi Kuciakovi? O to šlo?,“ pýta sa ďalej Heredoš s tým, že ministerská pozícia pripadla niekomu inému. Hamran však slušnú pozíciu dostal – po smrti Lučanského a pár mesiacov trvajúcom pôsobení Kovaříka sa na post policajného prezidenta podľa Heredoša čudným spôsobom dostal práve Štefan Hamran.

Facebook / Miroslav Heredoš

7, Kto ste vy a čo sledovali tí ľudia, ktorí vás, ako šéfa elitnej zásahovej jednotky chceli dosadiť na ministra vnútra a následne, keď to nevyšlo, tak vás dosadili za šéfa polície? O čo v skutočnosti ide a kto vás riadi?

https://en76hjgjfk4.exactdn.com/wp-content/uploads/2023/08/369957259_1405297113722632_2591661151693961127_n.mp4

Možno sa dozvieme viac

Na 25 rokov odsúdená Alena Zsuzsová si svoj trest odpykáva v zariadení v Nitre, kde pracuje pri výrobe obuvi. Ani popri tom však nezaháľa, veď z väzenia, ak si odsedí celý trest, vyjde, keď bude mať 74 rokov. Čas si kráti písaním pamätí, v ktorých sa určite dozvieme viac o Danielovi Lipšicovi, možno aj o jej prominentnom susedovi Štefanovi Hamranovi.

Zsuzsová píše knihu. Natrie v nej Lipšica?
Alena Zsuzsová má podľa súdov „na svedomí“ hneď niekoľko vrážd, za ktoré je zatiaľ neprávoplatne odsúdená na 25 rokov. Ak by si teda mala odsedieť celý trest, vyšla by z väzenia ako 74-ročná. Svoj život za mrežami však rozhodne nechce len tak... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme