Vedec z CERN-u varuje: Zakopte vojnové sekery! KOLAPS NAŠEJ ZEME JE NA DOSAH (VIDEO)
18 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Toto je absolútna nevyhnutnosť na zabezpečenie prežitia našej planéty! Významný časticový fyzik Egon Cholakian, spojený s projektami CERN-u a NASA, vyzýva svetových vedcov, aby sa spojili v záujme prežitia ľudstva. Výzvu priniesol portál earthsavesciencecollaborative.com.

Katastrofa na dosah

Egon Cholakian zverejnil naliehavé video prehlásenie o skutočnom rozsahu klimatického kolapsu na našej planéte, v ktorom oslovil svetovú vedeckú komunitu, najvyšších predstaviteľov štátov i celé ľudstvo.

"Je evidentné, že Zem zažíva rýchlu eskaláciu extrémnych klimatických a geodynamických udalostí. Dochádza k výraznému nárastu výskytu a veľkosti seizmických, vulkanických, hydrologických, atmosférických, gravitačných a tepelných anomálií," upozorňuje vedec.

"Okrem toho sme nedávno zistili množstvo alarmujúcich anomálií vo všetkých vrstvách zemského systému . Dochádza k mimoriadnemu posunu a destabilizácii zemského jadra, k sporadickému a chaotickému zrýchleniu rotácie planéty a k posunu jej rotačnej osi. K tomuto scenáru sa pridružuje kritické oslabenie a vznik atypických anomálií magnetického poľa a zmena zloženia horných vrstiev atmosféry. Tieto udalosti vyvrcholili extrémnou aktiváciou magmatických ohnísk a sprievodným nárastom zemetrasení v hlbokom plášti, čo spôsobilo zníženie tepelnej vodivosti oceánu," vymenúva Cholakian.

Choroby, o ktoré sa zaujíma Pentagon, sa šíria
Choroby, zaujímavé pre Pentagon sa šíria, tvrdí ruské ministerstvo obrany. Kirillov: choroby zaujímavé pre Pentagon sa šíria v prospech farmaceutických spoločností. Dobre zarábajú Patogény, ktoré spadajú do zóny záujmu Pentagonu, sa šíria... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Milan Laca

Ľudstvu zostáva už len pár rokov na odvrátenie katastrofy

Varuje, že v dôsledku toho naše oceány stratili svoju schopnosť fungovať ako kompenzačný a chladiaci mechanizmus. Všetky tieto alarmujúce faktory svedčia o jedinom -  naša planéta je na pokraji sebazničenia a ľudstvu zostáva už len pár rokov na odvrátenie tejto hroziacej katastrofy.

Egon Cholakian vysvetľuje, že súčasný vedecký prístup nedokáže vysvetliť príčiny vyššie uvedených znepokojujúcich javov ani pre ne nájsť rozumné riešenie.

Podľa Cholakiana je naliehavo potrebné založiť jednotné medzinárodné vedecké centrum, v podstate medzinárodnú interdisciplinárnu alianciu najlepších svetových vedcov, ktorí budú pracovať na riešení tohto problému.

Toto sa politikom páčiť nebude

Pre úspešné a efektívne fungovanie jednotného medzinárodného vedeckého centra je podľa Cholakiana nanajvýš dôležité poskytnúť vedeckému tímu neobmedzený prístup ku všetkým vedeckým zdrojom a neobmedzený prístup ku všetkým pozorovacím platformám bez ohľadu na ich účel a povahu.

Ďalej zabezpečiť plný prístup k existujúcim špičkovým technológiám. Pre efektívne napĺňanie cieľov a úloh vytýčených pred jednotným medzinárodným výskumným centrom je absolútnou nevyhnutnosťou neobmedzené financovanie vedeckých aktivít, bez akejkoľvek kontroly či zásahov politikov či korporácií do výskumného procesu.

Koniec sveta, ​​​​​​​Ilustračné foto: Pixabay

„V mene vedy a ľudstva ja, Egon Cholakian, apelujem na vás, vodcovia národov sveta, s naliehavou výzvou: zakopte vojnové sekery a zasadnite k rokovaciemu stolu. Je čas začať uvažovať o jednotnej globálnej ekonomike a konsolidovanom zjednotenom svete. Toto nie je len vyjadrenie mojich názorov; je to absolútna nevyhnutnosť na zabezpečenie prežitia našej planéty," apeluje vedec.

Chystajú novú pandémiu?
Spojené štáty sa začali pripravovať na novú pandémiu, tvrdí ruské Ministerstvo obrany. USA sa chystajú na novú pandémiu a hľadajú vírusové mutácie. Splní sa to? Spojené štáty sa začali pripravovať na novú pandémiu hľadaním vírusových... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme