Chystajú novú pandémiu?
16 | 08 | 2023 I Milan Laca

Spojené štáty sa začali pripravovať na novú pandémiu, tvrdí ruské Ministerstvo obrany.

USA sa chystajú na novú pandémiu a hľadajú vírusové mutácie.

Splní sa to?

Spojené štáty sa začali pripravovať na novú pandémiu hľadaním vírusových mutácií, vyhlásil  generálporučík Igor Kirillov, veliteľ ozbrojených síl Ruskej federácie v oblasti radiačnej, chemickej a biologickej obrany.

Stopercentne vyhrá!
Trump verí, že jeho šance na víťazstvo v amerických prezidentských voľbách sú takmer 100%. Podľa samotného bývalého šéfa Bieleho domu je zároveň najvhodnejším kandidátom Republikánskej strany v prezidentských voľbách. Verí si Bývalý americký... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Milan Laca

Zriadili úrad!
Kirilov dospel k tomuto záveru na základe toho, že v júli USA zriadili Úrad pre politiku pripravenosti a reakcie na pandémiu, ktorý vedie osobitný asistent prezidenta a vrchný riaditeľ pre globálnu zdravotnú bezpečnosť a biologickú bezpečnosť na Národnej Bezpečnostnej rade, generálmajor vzdušných síl vo výslužbe Paul Friedrichs.
Načo je taký úrad?
"K prioritným oblastiam tohto rezortu patrí práca na tvorbe vakcín a liekov na zastavenie vírusov a ich geneticky modifikovaných variantov, ako aj zavádzanie pokročilých technológií v bioprodukcii. Spojené štáty americké sa tak, rovnako ako v roku 2019, začali pripravovať na tzv. novú pandémiu hľadaním vírusových mutácií,“ povedal Kirillov. „Ďalším krokom Spojených štátov, ktorý je zameraný na implementáciu ich strategických plánov pri vytváraní globálnej kontroly nad biologickou situáciou, bolo zriadenie Úradu pre politiku pripravenosti a reakcie na pandémiu,“ povedal Kirillov.
Priznali laboratóriá 
Spojené štáty zriadili biologické laboratóriá na Ukrajine ako súčasť programov Pentagonu v oblasti biologických zbraní,  spustených po roku 2001. Vyhlásil to jeden z kandidátov na amerického prezidenta z Demokratickej strany Robert Kennedy Jr. „Na Ukrajine máme biolaboratóriá, pretože vyvíjame biologické zbrane a tieto zbrane využívajú všetky druhy novej syntetickej biológie CRISPR a metódy genetického inžinierstva, ktoré predchádzajúcej generácii neboli dostupné,“ povedal Kennedy v rozhovore s televíznym moderátorom Tuckerom Carlsonom.
Námestníčka ministra to potvrdzuje 

Počas vypočutí v Senáte, v odpovedi na otázku o prítomnosti chemických alebo biologických zbraní na Ukrajine , bola námestníčka ministra zahraničných vecí Victoria Nulandová nútená priznať, že na území Ukrajiny sa nachádza množstvo biologických výskumných zariadení. Podľa Nulandovej, v súčasnosti Kyjev a Washington pracujú na tom, aby sa výsledky výskumu nedostali do rúk ruského velenia.

Začínajú súdne procesy za vakcinačnú genocídu 
Nemecko začalo ako prvé proces s firmou Pfizer-Biontech na štátnej úrovni. Pridalo sa Holandsko. Takisto stovky Čechov žiadajú odškodné za vedľajšie účinky, alebo smrť spôsobenú vakcínou. „Odborníci“ hovoria, že bude ťažké dokázať, že zdravotné... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik