ŽUMPA JE SLABÝ VÝRAZ! MATOVIČ UŽ ZASA PRESTAL BRAŤ LIEKY
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Vrchol slovenského absurdistanu a politického primitivizmu! Konfliktný politik, expremiér, exminister Matovič príde do televíznej relácie vynadá moderátorovi Bielikovi do - citujem "úbohých chrapúňov" a do "hanby žurnalistiky" v priamom prenose. Len za zo, že mu položil otázku, ktorá mu nebola po chuti, reagoval na posledný výstup Igora Matoviča bývalý redaktor a politik Karol Farkašovský (SNS).

U lídra OĽaNO sme si za tie roky zvykli na všeličo. Tak, ako sa v piatok v TV Pravda predviedol Igor Matovič, to už je niečo, čo je extrém už aj na neho. V priebehu pár minút sa do moderátora Bielika pustil tak, že to už bolo ďaleko za hranicou nevkusu. Stačilo spomenúť diplomovku. 

Celý nevkusný útok vyvolala poznámka na margo čudných spôsobov vyšetrovania OČTK, ktoré sa tvária, ako rozviazané ruky polície. Matoviča však naozaj vytočili až slová o jeho odbornosti, o ktorej svedčí diplomovka. To už sa Matovič neudržal a okrem toho, že moderátorovi vynadal, si vzal na jazyk aj jeho otca, známeho dokumentárneho fotografa. To sa moderátora pochopiteľne dotklo, aj sa proti tomu ohradil. 

Žumpa je slabý výraz

"Diskusia sa zvrhla do osobných útokov, osočovania až po urážky moderátorovho otca. Tu už aj hanba, či žumpa je slabý výraz. Nie všetci novinári sú svätí. Mnohí robia nadprácu a kritiku si zaslúžia. Ale P. Bielika poznám roky a medzi takých nepatrí. Osočovať ho len preto, že položí otázku, je vrcholne primitívne," prízvukuje bývalý redaktor a moderátor Farkašovský.

"Podaktorí politici, ktorí sa boja výsledkov volieb a dôsledkov vlastnej neschopnosti, sa doslova zbujačili. A robia politike takú hanbu akú si v histórii nepamätáme," myslí si národovec.

Slovensko podľa Farkašovského zúfalo potrebuje KULTÚRU, KULTÚRNOSŤ. Kultúra už nikdy pri žiadnej vláde nesmie byť na chvoste hodnotového rebríčka v spoločnosti, upozorňuje.

"V opačnom prípade hrozí, že sa tu všetci ubijú a pourážajú do krvi a do nemoty. Toto nie je pre slovenskú mentalitu príznačné, toto treba zastaviť a vyhubiť. RAZ a NAVŽDY!!!" Uzavrel tromi výkričníkmi politik.

To nevymyslíš, to je... Matovič (VIDEO)
U lídra OĽaNO sme si za tie roky zvykli na všeličo. Tak, ako sa v piatok v TV Pravda predviedol Igor Matovič, to už je niečo, čo je extrém už aj na neho. V priebehu pár minút sa do moderátora Bielika pustil tak, že to už bolo ďaleko za hranicou... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Matovič už zase prestal brať lieky

"Na kandidátsku listinu predčasných volieb si nedal oprávnené označenie "podvodník s DPH" + "plagiátor" a "bombometčík absurdít", ale (to neuveríte) "bojovník proti mafii"??? No to je zaujímavé, to si píše ten, čo mal najbližšieho koaličného kamaráta mafiánskeho poskoka Boriska Kollára?! Ak chcete vedieť, čo všetko Matovičovo "komando pomsty", ktoré dal dokopy z Lipšica, Šúrka, Repu, Čurillu, Mazáka, Hrubalu, Záleskej a ďalších kolaborantov "zmeny k zlu", napáchalo, prečítajte si "Slovensko - raj kajúcnikov"," odporúča spisovateľ Gustáv Murín.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik