NEUVERÍTE! OĽaNO k afére Tódová/Záleská
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Tódová+Záleská. Predstavte si MAT0VIČA na dovolenke s policajným prezidentom Hamranom. Alebo so šéfom NAKA. Lebo veď majú obaja nárok na súkromie a obaja obrovské zásluhy v boji proti mafii. Neexistuje. Bol by z toho poprask. A oprávnený. Každý z nich má totiž takú náplň práce, že je neprípustné, aby sa spolu stretávali. Skonštatovala to tridsiatka na kandidátke OĽaNO Mária Benová.

Podľa Benovej je na tom rovnako sudkyňa s novinárkou (ktorá nepíše do hobbyčasopisu o záhradkách, ale priamo komentuje prácu svojej priateľky). Z etického hľadiska sa jedna z nich mala vzdať svojej pozície, resp. práce. Pretože je nemožné, ale hlavne pre verejnosť neuveriteľné, aby v súkromí chtiac-nechtiac nedošlo k prepájaniu a využívaniu info navzájom, dodáva.

A o tomto to je

"A žiadne zásluhy z minulosti ani jednu neospravedlňujú, páni progr€sívni, dámy progr€sívne, pani ministerka spravodlivosti progr€sívna, p.exministerka K0LÍK0VÁ progr€sívna, p.rezidentka... Buď máte rovnaký meter na všetkých, alebo ste už začali budovať nový systém "našich ľudí" presne tak, ako ho tu budovali za 12 rokov vlád $MERu a presne tak, ako predtým za Dzurindu a predtým za Mečiara a predtým za Husáka/Brežmeva a predtým za Gotwalda/Stalina... Ale potom to rovno priznajte, ako už medzičasom priznal FIC0 a neoháňajte sa tu prázdnymi sloganmi, že chcete budovať právny a spravodlivý štát," rozčertila sa nádejná poslankyňa.

Neriešte Záleskú, zadržali sme Gašpara
Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SSD) sa k vnútropolitickej situácii veľmi často nevyjadruje, no piatkové zadržanie Tibora Gašpara „zdvihlo zo stoličky“ aj ju. Podľa nej ide o pokus odvrátiť pozornosť od profesionálneho zlyhania dua... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Najhlbšie dno Tódovej kariéry

"A ešte krátko k práci Moniky Tódovej. Bola kedysi sledovaná P.Tóthom a ten veľmi presne faktograficky popísal, ako nevychádzala z domu, no investigatívne články produkovala. Uviedol aj dôkazy v konkrétnych prípadoch, že zdrojom jej info bol bývalý agent KÓŠČ, prezývaný "PánX", ktorý bol pevnou súčasťou KaliSystému "našich ľudí". Prečo sa k týmto vážnym skutočnostiam M.Tódová nikdy nevyjadrila? Prečo prácu investigatívnej novinárky ukončila začiatkom roka 2021? Zhodou okolností(?) v čase, keď NAKA obvinila agenta KÓŠČA a ten bol na úteku... To, čo robí odvtedy až doteraz, sa už prácou ani nazvať nedá: kopať 2,5 roka za mafiu HLASaS a zároveň kopať 2,5 roka nonstop do MAT0VIČA, to bolo najhlbšie dno jej kariéry," hovorí Benová.

K priateľstvu čestnej sudkyne ZÁLESKEJ s touto morálne zvrátenou osobou Benová dodáva: Povedz mi, s kým sa kamarátiš a ja Ti poviem, kto si.

"Keďže niektorí si myslia, že právo na súkromie im to dovoľuje, mýlia sa. Platilo by to, ak by išlo o súkromné osoby, ale ony sú obe verejne činné osoby v konflikte záujmov, naviac túto skutočnosť pred verejnosťou roky tajili," uzaviera Benová.

ŽUMPA JE SLABÝ VÝRAZ! MATOVIČ UŽ ZASA PRESTAL BRAŤ LIEKY
Vrchol slovenského absurdistanu a politického primitivizmu! Konfliktný politik, expremiér, exminister Matovič príde do televíznej relácie vynadá moderátorovi Bielikovi do - citujem "úbohých chrapúňov" a do "hanby žurnalistiky" v priamom prenose.... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik