Ako si toto Naď mohol dovoliť? (VIDEO)
06 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Generálovi vo výslužbe Jozefovi Viktorínovi sa evidentne nedá uprieť vytrvalosť a dôslednosť. Dokazuje to vo svojom nedávnom videu, kde „oprášil“ svoju otázku z nedávnej minulosti, ktorá mu však nebola zodpovedaná. Jaroslav Naď sa totiž viac ako mesiac po tom, ako prezidentka ukončila niekoľkomesačná pád Hegerovej vlády, prechádzal po Vojenskom výcvikovom priestore Lešť.

Poslanec kontroluje svojho nástupcu

„Kontajnerové mestečko pre vojakov na Lešti je vizitkou záujmu, dobrého manažmentu a zrkadlom toho, že keď sa nekradne a je vôľa, dajú sa robiť parádne veci. Pre našich vojakov, pre tých, ktorí nás prišli chrániť a pre Slovensko. Som hrdý na tento projekt hodný 21. storočia, ktorý mimochodom, inšpiroval kolegov z Čiech, aby stavali rovnaké zariadenia,“ konštatuje Jaroslav Naď z videa, na ktorom sa prechádza po priestoroch kontajnerového mestečka vo Vojenskom výcvikovom priestore Lešť už viac, ako mesiac po tom, čo Hegerova vláda definitívne „dopadala“.

Rafaj: Väčšina Američanov má PLNÉ ZUBY vyzbrojovania Ukrajiny
"Kde asi soudruzi z Bíleho domu udělali chybu?", pýta sa vo svojom aktuálnom statuse na Facebooku predseda Odborného tímu pre kultúru a médiá hnutia Republika Rafael Rafaj. Aj takto by sa podľa Rafaja dal parafrázovať známou hláškou z filmu... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Odkiaľ mal povolenie?

„Nedávno som sa pýtal, ako sa poslanec Naď dostal do vojensko-výcvikového priestoru Lešť, v ktorom natáčal video. Pýtal som sa tiež kto, kedy a aké povolenie mu dal. Odpovede na moje otázky sa dodnes nikde neobjavili. Nezareagoval na tento neprípustný fakt ani mediálny svet. A tak sa dnes pýtam opäť…,“konštatuje na Facebooku Viktorín.

Na vlastnú politickú prezentáciu totiž ministerstvo obrany a  Vojenský výcvikový priestor Lešť využil Jaroslav Naď už ako poslanec Národnej rady. Vo verejnosti, ku ktorej sa video dostano, to vzbudilo vlnu pohoršenia.

Zostalo to len na sociálnych sieťach

„Veľmi dôrazne sa chcem opýtať ministra obrany, pána Sklenára, ale tiež náčelníka generálneho štábu OS SR, ako je možné, že poslanec Naď dostal povolenie do vojenského výcvikového priestoru,“žiada si odpovede Viktorín a tiež zdôvodnenia povolenia možnosti natáčania Naďovho propagačného videa. 

Má skúsenosť

Viktorín tiež pripomína, že v OS SR treba na všetko povolenie a to dostanete len s jasným a jednoznačným odôvodnením.

„Preto dôrazne žiadam ministra a náčelníka generálneho štábu, aby zaujali jasné stanovisko,“ uzatvára Viktorín.

Slovensko je pod vodou a premiér...
Premiér Ľudovít Ódor ponúkol Slovinsku pomoc pri odstraňovaní následkov rozsiahlych povodní, ktoré v týchto dňoch postihli krajinu. Informuje o tom na platforme X, predtým známej ako Twitter. "Slovensko stojí pri Slovinsku počas týchto... Čítať ďalej
06 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik