Rafaj: Väčšina Američanov má PLNÉ ZUBY vyzbrojovania Ukrajiny
06 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

"Kde asi soudruzi z Bíleho domu udělali chybu?", pýta sa vo svojom aktuálnom statuse na Facebooku predseda Odborného tímu pre kultúru a médiá hnutia Republika Rafael Rafaj.

Aj takto by sa podľa Rafaja dal parafrázovať známou hláškou z filmu prieskum, ktorý ukazuje, že už aj bežní Američania majú plné zuby vyzbrojovania Ukrajiny. „A to len včera som nahodil prieskum zo Slovenska, ktorý vypovedá to isté,“ konštatuje Rafaj.

Rafaj píše, že je zvedavý, čo na to povedia naši „oddaní euroatlantickí liberáli“. Problém je podľa neho v tom, že tzv. liberálna demokracia kašle na vôľu ľudu, „čo je štandardná demokracia, kde rozhoduje hlas väčšiny národa“.

Aj túto deformáciu bude treba zmeniť u nás po voľbách, a dúfam, že sa to podarí v prezidentských voľbách aj Američanom,“ uzatvára Rafaj.

Rafaj odkazuje na výsledky prieskumu SSRS pre televíziu CNN, ktorý ukazuje, že väčšina Američanov (55 percent) je proti tomu, aby Kongres USA schválil ďalšie peniaze na podporu Ukrajiny v jej vojne s Ruskom.

Kyjev vrhá do záhuby už aj zálohy zo západnej časti Ukrajiny
Brigádny generál Ozbrojených síl Ukrajiny Oleksandr Tarnavskij, veliteľ ukrajinského zoskupenia Tavria, informoval podľa eadaily.com šéfa kyjevského režimu Volodymyra Zelenského o zložitej situácii na fronte v Záporoží. Informoval o tom ukrajinský... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik