Niekto tu asi stratil zmysel pre realitu
02 | 08 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Hnutie OĽANO a priatelia sa v najbližších týždňoch chce sústrediť na úlohu poraziť v parlamentných voľbách Smer-SD Roberta Fica a Hlas-SD Petra Pellegriniho. V TASR TV to povedal predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš. 

Lídra Hlasu-SD považuje Šipoš za "dvojča" Roberta Fica, čo podľa neho dokazuje aj zloženie kandidátnej listiny Pellegriniho strany. "V prvej dvadsiatke strany Hlas je 14 smerákov," povedal Šipoš.

Fakt sa nehanbia

Hnutie OĽANO sa podľa Šipoša za výsledky svojej práce v tomto volebnom období nehanbí, naopak, očakáva za ne dôveru voličov na vyššej úrovni, ako ukazujú prieskumy. "Predvolebné prieskumy nášmu hnutiu neprajú, to tak bolo vždy. Ale ľudia nám vo finále tú dôveru dali," pripomenul.

Nech žije Sulík! 

Z rozpadu koalície, ktorá mala na začiatku volebného obdobia v parlamente ústavnú väčšinu, viní Šipoš predsedu SaS. "Rozbíjač vlád Richard Sulík začal robiť od začiatku v rámci koalície zlú krv," tvrdí Šipoš. Pripomína, že sa líder SaS v čase pandémie zúčastnil aj na protivládnom proteste. "Keď rozbil a kanibalizoval stranu Za ľudí a získal z nej poslancov, zistil, že konečne má tú silu, aby padla vláda," zopakoval Mmatovičovu mantru  Šipoš.

Ak volíš Fica, NEZAMESTNÁME ŤA! Progresívna liberálna demokracia v praxi?
Košická spoločnosť MacMike VAT spol. s r. o. v pondelok na portál Profesia, ktorý ponúka prácu, zavesila zaujímavý inzerát, v ktorom si dovolila ako podmienku uviesť niekoľko diskriminačných faktorov. Pôvodný inzerát už na portáli nenájdete,... Čítať ďalej
01 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik