Slováci pst, buďme tíško, nerušme Čaputovú
02 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Podľa blogera, ktorý sa podpisuje ako „ferro“ sa zase raz ukazuje totálna nekompetentnosť prezidentky Zuzany Čaputovej. Tentokrát „ferro“ hovorí o jej „citlivom vnímaní“ a starostlivosti o slovenského občana.

Varovanie ÚRSO

„ÚRSO upozorňuje, že v prípade absencie vládnych opatrení môžu domácnosti a ďalšie skupiny odberateľov čeliť v roku 2024 zásadnému nárastu cien energií, a to aj napriek poklesu trhových cien energií od konca roka 2022,“   hovorí správa ÚRSO z piatka, 28. júla.

Absurdnosť Čaputovskej moci
"Je absurdné, že Čaputovej minister obrany a celá vláda, ktorá nevie ľudí ochrániť pred rastom hypoték a avizuje od nového roka 100 percentný rast cien za elektrinu, vodu a plyn, ide bez dôvery parlamentu kupovať mesiac pred voľbami protiraketový... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Prezidentka má radosť

Pani prezidentka však na svojej fanúšikovskej stránke na Facebooku prejavila radosť z toho, že včelím rodinám zo záhrady Prezidentského paláca sa darilo aj v tomto roku, kedy uzatvárajú sezónu a budú môcť vzácnym návštevám darovať prezidentský med. Aké milé, poviete si... pokiaľ neviete o doslova poplachu z ÚRSO.

Zvyšok článku je už z pera blogera, bez redakčných zásahov HD.

Iste, včely sú pre ľudstvo nesmierne dôležité.., ale aj na Slovensku máme na to iné inštitúcie, aby sa o naše včielky starali a nie „prezidentskú“ kanceláriu na čele s „prezidentkou“ Čaputovou. Za toto „prezidentku“ kráľovsky neplatíme z našich daní!

No a samozrejme Ministerstvo Životného prostredia SR – napr. – „Cena Slovenskej republiky za krajinu pre projekt Včelí kRAJ“.

No a teraz, čo nám Čaputová zvestovala v súvislosti s jej „starostlivosťou“ o obyvateľov SR prostredníctvom jej záujmu o včielky.

Čaputová na svojom FB profile, okrem iného píše, dokonca vo videu rozpráva – „A keďže sme stočili ďalšiu várku medu, môžem pokračovať v tradícii jeho odovzdávania vzácnym zahraničným návštevám. Verím, že im bude chutiť.“

Trestuhodné vládne mrhanie časom
V súčasnosti je veľmi dôležitá téma, ako budú vyzerať ceny energií od Nového roku – ak si vláda nenájde čas na riešenie tohto problému, pre mnohé domácnosti budú ceny doslova likvidačné. Úrad pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO) odhaduje až... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Eka Balašková

No, pozrime sa!

Takže Čaputová sa so Slovákmi už ani len o ten náš Slovenský medík nepodelí!

Radšej ho rozdá, vraj vzácnym zahraničným návštevám!

A ktoríže sú to tí, pre ňu, vzácni zahraniční návštevníci?

Sú to tí spoza Atlantiku?

Alebo je to Zelenskyj? Ale ten predsa med nepotrebuje! On predsa potrebuje „medonosne“ zbrane!

Alebo je to napríklad niekto pre ňu tak vzácny opozičný zo zahraničia, akou je napríklad bieloruská Cichanovská?

A dokonca sa obáva, či im bude chutiť!

A čo si myslí Čaputová, bude chutiť resp. chutí Slovákom to, čo im naservírovalo URSO ohľadne cien EE a Plynu pre domácnosti, malé a stredné podniky, na rok 2024?!

Iste.

Možno by mi tu niekto chcel argumentovať výrokom politického klasika, že – „Čo ona s tým má“?

Nuž či sa to niekomu páči alebo nepáči – Čaputová s tým má až príliš, ak nie momentálne naviac!

Samozrejme, že má na tom svoju zodpovednosť z nedávnej minulosti, keď proti absolútne väčšinovému odporu Slovákov k „vládam“ Matoviča a Hegera, ich umelo držala pri moci, ale hlavne dnes, keď našu republiku „riadia“ a „vládnu“ jej nominanti na čele s Ódorom, teda výsostne jej „vláda“!!!

Ako keby Čaputovej z paláca vypadol
Český prezident Petr Pavel podpísal takzvanú zmluvu o obrannej spolupráci so Spojenými štátmi. Česko tak dokončilo ratifikáciu zmluvy. Informuje o tom CNN Prima News. Dokument ešte musí podpísať predseda vlády Petr Fiala (ODS). Zmluvu schválili... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Čo, Čaputová zamrzla?!

Veď, ak niečo také vydá nezávislý štátny úrad, akým by URSO malo byť, že ceny EE a Plynu pre rok 2024 pôjdu drasticky hore, ak sa okamžite s tým nezačne zaoberať jej „vláda“, ona samotná, tak budúca Vláda SR, ktorá vzíde z PV 2023, s tým už ťažko niečo narobí resp. bude musieť riadne improvizovať!

Čaputová si nemala obzerať včielky vo „svojej prezidentskej“ záhrade, ale mala si okamžite do „svojho“ paláca pozvať iné tri „včielky“ resp. „trúdov“!!!

A to jej – predsedu „vlády“ Ódora, jej ministra hospodárstva Dovhuna a samozrejme šéfa URSO Jurisa.

A okamžite mala od nich požadovať bezodkladne riešenie tohto problému!

Čo myslíte Slováci, dostane sa Čaputová vôbec k tomu?

Na záver – Slováci pst, buďme tíško, nerušme Čaputovú, nech si vychutnáva to sladké včelie bzzzzzzz…

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

 

Hypotekárne úvery budú likvidačné. Republika má recept (VIDEO)
Milan Uhrík a ekonomickí experti hnutia Republika vedia, ako by mala vyzerať pomoc pri nárastom splátok za hypotekárne úvery. Tie v súčasnosti stúpajú, keďže úroky šli extrémne hore, čo je pre mnoho rodín hrozba, že prídu o bývanie. Uhrík hovorí o... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik