Absurdnosť Čaputovskej moci
02 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Je absurdné, že Čaputovej minister obrany a celá vláda, ktorá nevie ľudí ochrániť pred rastom hypoték a avizuje od nového roka 100 percentný rast cien za elektrinu, vodu a plyn, ide bez dôvery parlamentu kupovať mesiac pred voľbami protiraketový systém za miliardu dolárov. Píše na sociálnej sieti Tomáš Taraba.

"Model fungovania je jasný: jeden funkčný protiraketový systém darovali, aby mohli potom druhý systém kúpiť za miliardu, veď predsa žiaden nemáme a mali by sme mať. " Píše autor statusu.

Koniec drancovaniu verejných financií!

"Žiaden normálny dodávateľ sa nebude chcieť púšťať do kontraktu mesiac pred voľbami s vládou, ktorá nemá žiaden mandát, nemá dôveru parlamentu a požíva extrémnu nedôveru u občanov. Vláda bez dôvery by mala len svietiť a kúriť. 
Výzvu budeme adresovať aj Čaputovej, aby prestala drancovať verejné financie tým, že jej ľudia, ktorých mentoruje v politike, rozhadzujú náš majetok zadarmo naokolo a potom za ťažké peniaze v čase kedy sa zatvárajú ambulancie, nie sú pediatri, ho idú nakupovať. 
Pri vzniku národnej vlády po voľbách prehodnotíme priority. Občan a nie zbrojárska loby, budú na prvom mieste." Sľubuje Tomáš Taraba.

SMER už má 20+
Vyplýva to z exkluzívneho prieskumu SANEPu pre ta3: Voľby by vyhral Smer, darí sa aj PS. Televízna spoločnosť uverejnila výsledky na svojom webe ta3.com. Vyplýva z neho napríklad, že OĽaNO sa do parlamentu nedostane. Takže takto "Predčasné... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme