Poďme sa zasmiať! DESATORO RUSKEJ PROPAGANDY podľa stránky Hoaxy a podvody - Polícia SR
30 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Facebooková stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR nás virtuálnym svetom sprevádza, ako sa na nej píše, už od roku 2018. Za ten čas sa z nej pre mnohých stala humoristická konkurencia saskárskej stránky Zomri. Nielen, že sa na jej príspevkoch dá z chuti zasmiať, ale autor je taký premotivovaný, že sa často skutočne zamotá.

To sa stalo aj posledne, keď autor uverejnil tzv. DESATORO RUSKEJ PROPAGANDY. No keďže ide o stránku s hoaxami, tak čitateľ len ťažko posúdi, či je to podľa autora HOAX, alebo to myslel vážne. V každom prípade mu treba vysvetliť, čo to propaganda vlastne je. Potom sa mohol poobzerať okolo seba a priložiť tam aj DESATORO PROPAGANDY SLOVENSKEJ VLÁDY A MAINSTREAMOVÝCH MÉDIÍ. 

To by však asi na desať nevydalo. Tam by bola treba stovka!

Tak teda - propaganda v skratke

Propaganda je rozširovanie názorov a informácií s cieľom zmeny názorov, ovplyvnenia, vyvolania alebo zosilnenia určitých postojov alebo konaní. Sprievodným javom propagandy je často skresľovanie faktov. Propaganda zvykne vytvárať zdanie vyššieho cieľa, využíva ľudské vášne, strach a nenávisť.

Cieľom propagandy je ovplyvnenie verejnosti a snaha o zmenu zmýšľania jednotlivcov, skupín, alebo celej verejnej mienky. Zdrojom propagandy sú informácie a tvrdenia šírené prostredníctvom prostriedkov masovej komunikácie, ktoré pomocou presvedčovania jednotlivcami, označovanými ako populisti, alebo vodcovia, prostredníctvom rôznych záujmových združení a organizácií ako politické strany, občianske združenia, mimovládne organizácie, alebo mocenských inštitúcií ako vláda, presviedčajú verejnosť. S propagandou sa stretávame dnes prakticky na každom kroku.

DESATORO RUSKEJ PROPAGANDY podľa stránky Hoaxy a podvody - Polícia SR

A teraz nech nám niekto vysvetlí, ako sa to líši od praktík slovenskej vlády, poslancov a politikov, pre ktorých sú ľudia iba dezoláti, hoaxeri, dezinformátori, ovce, opice a je im z nás na vracanie?

Jožo Ráž povedal skutočnú pravdu o Slovensku: Toto je cesta do PEKLA! (VIDEO)
Rútime sa do záhuby? Na túto otázku odpovedá za svoje názory milovaný aj nenávidený Jožo Ráž. Rocker bez masky na tvári, ktorý sa nič nebojí povedať aj pred kamerami. V Slovenskej politike fandí iba jednému politikovi. Matovič, Čaputová a ani Heger... Čítať ďalej
30 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik