Zvolebnieva sa a Remišová si už hreje polievočku. Presvedčí voličov?
26 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

,,Nie som ideálna, ale stále verím v silu ideálov. Tri uplynulé roky boli náročné, vyčerpávajúce. Mnohé veci sme sa naučili na vlastných chybách, no napriek ťažkým celosvetovým krízam veľa dobrého sa podarilo.“ Napísala na svojej sociálnej sieti Veronika Remišová a vychválila koľko toho zvládli. Zabudla už na všetky svoje kauzy? Nevadí, redakcia HD jej ich aspoň z časti pripomenie.

Remišovej tvrdenia

"Oligarchom už netečú peniaze prúdom z predražených zákaziek v štátnom IT a už neplatí, že za zahodenie jednej papierovej krabice od monitora, štát platí súkromnej firme takmer 500 eur, ako to bolo pred troma rokmi za Fica a Pellegriniho. Mnohí z tých, ktorí si pred 3 rokmi mysleli, že sú nedotknuteľní a nad zákonom, sú už spravodlivo odsúdení, pretože veríme, že zákon a spravodlivosť platí pre každého rovnako, či je to politik, alebo šofér autobusu. Všetci rodičia majú vyššie prídavky ako pred troma rokmi, aby mohli naplniť sny svojich detí.Všetci rodičia, ktorí pracujú, majú nižšie dane ako pred troma rokmi vďaka daňovému bonusu, pretože rodina pre nás nie je len prázdne slovo, ale hodnota, ktorej veríme.O 11.000 detí viac má miesto v škôlke. Viac ako 150.000 žiakov základných a stredných škôl dostane digitálny príspevok 350 eur. Vďaka bezkorupčnému riadeniu eurofondov sme podporili a obnovili 800 základných a stredných škôl, pretože dobré vzdelanie nie je pre nás len povinná fráza do volebného programu.

(AKTUALIZOVANÉ) Nový PRIESKUM, nové PREKVAPENIA! Zmena na ČELE a Sme rodina je MIMO
Voľby do Národnej rady SR by podľa prieskumu Vox Politico v júli vyhral Hlas-SD so ziskom 17,7 percenta. Tesne nasleduje Progresívne Slovensko (17,6 percenta) a Smer-SSD by skončilo až tretie (16,9 percenta). Štvrtú priečku obsadilo hnutie... Čítať ďalej
26 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Dôvera v políciu je dvakrát vyššia ako bola pred troma rokmi a vnímanie korupcie sa zlepšilo počas troch rokov o historicky najvyššie číslo, pretože s bojom proti korupcii to myslíme naozaj vážne. Zrušili sme 4 milióny zbytočných výpisov a potvrdení ročne, aby ľudia nemuseli s papiermi behať po úradoch, ale úrady si vymieňali informácie elektronicky. Vďaka účinným opatreniam proti byrokracii šetríme viac ako 100 miliónov len na odstránení zbytočných papierovačiek, pretože veríme v systematickú prácu a v reformy, nie v bombastické slogany. Viac ľudí má dnes prácu ako pred 3 rokmi a v najchudobnejších regiónoch sme vytvorili vďaka cielenej podpore množstvo udržateľných pracovných miest. Vďaka investíciam, ktoré sme pritiahli na Slovensko, pribudnú v blízkej budúcnosti tisíce ďalších pracovných miest na východe, pretože chceme, aby ľudia mali dobrú a dobre zaplatenú prácu."

Úspešné Slovensko?

"Do našej bezpečnosti investujeme takmer raz toľko, ako pred troma rokmi. Dôchodkové sporenie v druhom pilieri je spravodlivejšie a férovejšie. Dôchodcovia dostanú tento rok k dôchodku viac ako miliardu eur navyše vďaka mimoriadnej valorizácii a rodičovskému bonusu, pretože dôchodcov si vážime a sme im vďační, nielen týždeň pred voľbami. Na náš hodnotový kompas v zahraničnej politike ste sa vždy mohli spoľahnúť, pretože hrdé, slobodné a úspešné Slovensko je náš cieľ v politike.

Čakajú nás voľby, kde sa rozhodne, či sa vrátime o tri roky späť do minulosti, do obdobia zlodejov a mafie v zložkách štátu, alebo vyhráme zápas za naše sny a ideály. Za náš sen o Slovensku, kde všetky deti vyrastajú v bezpečí a majú rovnakú šancu na úspech, kde sa vzájomne rešpektujeme, dôverujeme si a ťaháme za jeden povraz, pretože nám záleží na spoločnom úspechu našej vlasti. Sen o Slovensku naplnenom novou energiou a novou nádejou. 5 miliónov úspešných príbehov.

Potrebujeme Vašu podporu, aby sme sen o úspešnom a hrdom Slovensku mohli spoločne zrealizovať." Napísala Remišová na FB

Redakcia HD pripomína
  • Výber firmy bez verejnej súťaže a 65-tisíc za prehraný spor

  • Hanba s uniknutým heslom na fotke. Heslo: Mirri2020

  • nevedomosť, akú máme na Slovensku DPH

  • nákup predražených kolobežiek, vešiakov a luxusnej sedačky

  • postupný rozpad strany Za ľudí

  • Dlhy

  • výlety počas uzávery turistických chodníkov

  • mediálna nepopulárnosť

  • nezvládnutie eurofondov

  • a tak ďalej, a tak ďalej

Orbánovi v podobných rečiach zabráni len silná vláda (VIDEO)
Hoci sa strana Hlas-SD už k vyjadreniam Viktora Orbána na adresu Slovenska už vyjadrila, robí tak zvlášť aj Peter Pellegrini. Ten nevidí chybu len v maďarskom premiérovi, ale predovšetkým v slovenskej vláde. Pellegrini presne vie, aký postoj mali... Čítať ďalej
26 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik