(AKTUALIZOVANÉ) Nový PRIESKUM, nové PREKVAPENIA! Zmena na ČELE a Sme rodina je MIMO
26 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Voľby do Národnej rady SR by podľa prieskumu Vox Politico v júli vyhral Hlas-SD so ziskom 17,7 percenta. Tesne nasleduje Progresívne Slovensko (17,6 percenta) a Smer-SSD  by skončilo až tretie (16,9 percenta).

Štvrtú priečku obsadilo hnutie Republika na čele s europoslancom Milanom Uhríkom. Dankova SNS milo prekvapila  a do parlamentu by sa dostala so ziskom 5,4% hlasov.

Prekvapenie?

Sme rodina by sa do parlamentu podľa tohto prieskumu nedostala, čo však nie je prekvapujúce, a to najmä z pohľadu prebiehajúcich káuz lídra Borisa Kollára. Spôsob jeho života a nesplené sľuby zrejme nie sú pochuti Slovákom, ktorí by mu dali iba slabé 4%.

Tento fakt by ho diskvalifikoval z parlamentu na pomerne dlhé obdobie, čo by mu tak veľmi asi neprekážalo a mohol by sa plnohodnotne venovať tomu, čo mu ide najlpšie (Pozn. red. HD predstavu ponecháme na vás, milí čitatelia.)

Podľa prieskumu je podiel rozhodnutých voličov: 51,7%

Zdroj: FB VOX Politico
 

MANDÁTY: HLAS-SD-31, Progresívne Slovensko-31, Smer-SD-29, Republika-19, OĽANO, Za ľudí, KÚ-13, KDH-9, SNS-9, SaS-9

Prieskum zo dňa 25.07.2023

Aktualizované

Dnešný  prieskum hovorí o dramaticky inom poradí.

Prvé miesto by obsadilo Progresívne Slovensko so ziskom 19,2%, druhý by bol Smer-SSD (17,2%) a až tretí by skončil Hlas-SD (14,3%).

Zdroj: FB VOX Politico

Opäť premiešané karty vo voličských náladách
Voľby do Národnej rady SR by v júli vyhral Smer-SD so ziskom 19,4 percenta. Nasledovali by Progresívne Slovensko (15,9 percenta) a Hlas-SD (14,9 percenta). Informuje TA SR. Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N. Zdôrazňujú, že nejde o... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik