Opäť premiešané karty vo voličských náladách
24 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Voľby do Národnej rady SR by v júli vyhral Smer-SD so ziskom 19,4 percenta. Nasledovali by Progresívne Slovensko (15,9 percenta) a Hlas-SD (14,9 percenta). Informuje TA SR.

Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N. Zdôrazňujú, že nejde o predpoveď výsledku volieb, ale o momentálny obraz nálad voličov. Do parlamentu by sa dostalo aj hnutie Republika (8,6 percenta) a tiež koalícia OĽANO a priatelia, Za ľudí a Kresťanský únia (7,1 percenta). Zastúpenie v NR SR by mali aj Sme rodina (6,4 percenta), KDH (5,9 percenta), SaS (päť percent) a SNS (päť percent).


Pred bránami parlamentu by ostali Aliancia (3,5 percenta), ĽSNS (2,6 percenta) aj Demokrati (2,1 percenta). Ostatné strany by získali pod dve percentá hlasov.

Podľa výsledkov by Smer-SD získal v parlamente 33 kresiel. Progresívne Slovensko 27. Hlas-SD by mal 25 poslaneckých mandátov, Republika 15. Koalícia OĽANO a priatelia, Za ľudí a Kresťanská únia by obsadila 12 kresiel. Hnutie Sme rodina by malo 11 mandátov, KDH desať, SaS deväť a SNS osem.

Čo po bodnutí včelou alebo osou?
Po bodnutí včelou či osou treba volať záchranku, ak sa opuch rozširuje mimo miesta bodnutia alebo pri objavení sa iných príznakov. Pri hrozbe anafylaktického šoku by si mal pacient ešte pred zavolaním pomoci aplikovať adrenalínové pero. Pripomína... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik