Niekomu tu niečo uniklo (VIDEO)
26 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Situácia okolo odvolania prezidentkinho ministra vnútra sa, aspoň v očiach verejenosti, začína dostávať do úzadia, stránka Prinášame nádej však upozorňuje na jeden zaujímavý fakt, na ktorý sa akosi pozabudlo. A vzhľadom na to, na čo autor článku upozorňuje, je rád, že vedenie polície nechodí v uniforme, aspoň skutočným policajtom nerobí hanbu. Uniformy však rozhodne nie sú podstatné.

Podstatný moment tlačovej konferencie nastal, keď Hamran hovoril o Ďurkovi, ktorý sa údajne pričinil o vyšetrovanie dvoch zločincov a vrahov v rôznych prípadoch, ktorí sa neskôr vyskytli údajne aj vo vražde Ernesta Valka.

Generálny prokurátor: Nezaťahujte ma do vašich špinavých hier! (VIDEO)
Vo štvrtok (20. júla) na tlačovej besede policajný prezident Štefan Hamran reagoval na situáciu okolo odobratia ministerského poverenia pre Ivana Šimka. Na vyjadrenia Petra Juhásza, vedúceho Úradu inšpekčnej služby reaguje aj generálny prokrátor... Čítať ďalej
20 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Pripomeňme si, že títo dvaja zločinci mali dostať doživotné tresty za iné zločiny a vraždy kde jednej z obetí brokovnicou odstrelili celú hlavu. Obidvoch údajne vyšetroval práve vyšetrovateľ Ďurka. Ako sa však jeden z nich stal kajúcnikom vo veci vraždy Ernesta Valka vie len málokto. Jeden z nich začal vypovedať potom čo mu policajti oznámili, že ten druhý upravil odpaľovacie zariadenie na granáte, ktorý mu predtým dal. Vyšetrovatelia mu tvrdili, že odpaľovacie zariadenie bolo nastavené tak, aby pri odistení granátu došlo k výbuchu a zabilo by aj jedného z páchateľov.

Touto rozprávkou títo vyšetrovatelia, podľa všetkého vyšetrovateľ Ďurka, nahovoril jedného z páchateľov aby vzali vraždu na seba a aby usvedčil svojho komplica, že práve on strieľal na Valka. A aby rozprávke nebolo tak rýchlo koniec, tak si pripomeňme, že tento páchateľ, obeť a zároveň udavač si vybral za svojho obhajcu pána Lipšica.

Tu je však podstatné povedať, že Lipšica si nevybral on sám, ale odporučil mu ho práve obvinený Ďurka. A ešte k tomu všetkému si treba uvedomiť, že rovnaký modus operandi kde páchatelia najzávažnejšej trestnej činnosti, ktorým hrozia vysoké tresty, zrazu svedčia v medializovaných prípadoch. Dokonca berú na seba vinu za spolupáchateľstvo výmenou za nižšie tresty. Dokonca nižšie ako dostal pestovateľ marihuany, ktorý vyrábal mastičky.

Šutaj Eštok predstavuje vyšetrovateľa Ďurku: ŠKOLÁCKE CHYBY a výroky o Santusovej
Poslanec Matúš Šutaj Eštok z Hlasu-SD sa na svojom facebooku rozpísal o vyšetrovateľovi Pavlovi Ďurkovi, pričom spomenul aj niektoré jeho neslávne známe výroky. Poslanec vo svojom príspevku na Facebooku verejnosti predstavuje osobu vyšetrovateľa... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Ak vám tento spôsob vyšetrovania, priznávania sa a udávania vo veľkých kauzách pripomína politické kauzy posledných 3 rokov, tak sa nemýlite a vnímate to celkom správne. To, že sa tu už zjavuje Lipšic s Ďurkom vás vôbec nemusí prekvapiť a dokonca by vás to malo utvrdiť, že ich spolupráca nie je len spolupráca v posledných 3 rokoch na medializovaných kauzách, ale má dlhoročné korene v zakrývaní zločinov.

Chcem sa na záver poďakovať osobe Hamran, že vám všetkým takto ukázal a pripomenul aké hlboké a historické sú vzťahy Lipšica a Ďurku pri zakrývaní tých najzávažnejších zločinov a vrážd.

Ten kto sleduje moju prácu už dlhšie vie, že niekoľko rokov upozorňujem na vyšetrovanie vraždy Kuciaka, vraždy Ernesta Valka. Skutočnými vrahmi Kuciaka nie sú tí, ktorí dnes sedia v base, tak ani tí, ktorí sú odsúdení za vraždu Ernesta Valka nie sú jeho vrahmi. Prepojenia na Lipšica ako upratovačku sú nespochybniteľné a je len otázkou času kedy sa nám podarí preukázať zločiny, ktoré sa dejú v NAKA, Úrade špeciálnej prokuratúry a v právnom systéme na Slovensku pod taktovkou Daniela Lipšica.

Takže ak sa vám zdá priatelia, že tým chcem povedať, že za všetkými veľkými zločinmi stojí Daniel Lipšic, tak ste pochopili správne. Slovenský štát je v súčasnosti v rukách Daniela Lipšica. Vyzerá to, že aj mnoho rokov predtým boli bezpečnostné zložky, ale najmä NAKA a Úrad špeciálnej prokuratúry, priamo pod kontrolou Lipšica.

Advokátka: Ako niekto môže vyšetrovať sám seba? (VIDEO)
Eva Mišíková je obhajkyňou expolicajta Jána Kaľavského, ktorý bol nedávno odsúdený na trest odňatia slobody a na finančný trest. Mišíková sa vyjadrila aj k tomu, že Ján Ďurka na Úrade policajnej inšpekcie nemá čo robiť. Hoci vedenie polície stojí... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Eka Balašková

OZ Prinášame nádej

Zakladateľmi OZ sú JUDr. Ing. Ján Feranc, Judr. Václav Nedvěd, PhD., Ing. Stanislav Žiaran, Richard Margeta. Náplňou práce OZ je riešenie situácií, v ktorých sa občania nevedeli dovolať pravdy. Okrem odhaľovania protispoločenskej činnosti (korupcia, zneužívanie verejných zdrojov), pričom v tejto oblasti poskytujú aj metodickú a odbornú pomoc.

Výrazne sa však venujú aj oblasti práva spotrebiteľov, čo je téma, na ktorej spolupracujú aj na medzinárodnej úrovni. Takisto pracujú na eliminácii a odstraňovaní všetkých foriem diskriminácie či nerovnosti. Poskytujú však aj právne poradenstvo v oblasti vymožiteľností práva, ale venujú sa aj obetiam trestných činov.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik