Šutaj Eštok predstavuje vyšetrovateľa Ďurku: ŠKOLÁCKE CHYBY a výroky o Santusovej
22 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Matúš Šutaj Eštok z Hlasu-SD sa na svojom facebooku rozpísal o vyšetrovateľovi Pavlovi Ďurkovi, pričom spomenul aj niektoré jeho neslávne známe výroky.

Poslanec vo svojom príspevku na Facebooku verejnosti predstavuje osobu vyšetrovateľa Pavla Ďurku, v súvislosti s ktorým musel Ivan Šimko odísť z postu ministra vnútra.

Podľa Šutaja Eštoka sa hovorí o tom, koho Ďurka pozatváral, ale nehovorí sa o jeho "školáckych chybách". Poslanec pripomína, že Ďurka osobne zlyhal pri trestne stíhanom Františkovi Böhmovi, keď mu nezaistil zbrane, ktoré mal v legálnej držbe, pričom jednou z nich Böhm nakoniec postrelil svoju manželku a spáchal samovraždu.

Za tento „prúser“ bol Ďurka stíhaný policajnou inšpekciou pre podozrenie zo spáchania trestného činu marenia úlohy verejného činiteľa z nedbanlivosti, pripomína Šutaj Eštok.

Ďalej Šutaj Eštok pripomína niektoré známe výroky Ďurku o vyšetrovateľke Diane Santusovej:

“ Zapálime jej auto. Kanistrom.”

“ Len ju treba, ako keby, normálne spraviť. A do väzby j***úť.”

Poslanec pochopiteľne nezabudne spomenúť, že Ďurka je spolu s ostatnými čurillovcami stíhaný za zneužívanie právomocí verejného činiteľa v prípade Santusovej a spol.

„Toto je ten elitný stíhaný vyšetrovateľ Ďurka, ktorého povýšenie na Úrad inšpekčnej služby stálo Šimka miesto ministra,“ uzatvára Šutaj Eštok svoj príspevok.

Čo sa stane, ak dôveru Hamrana stratí aj Čaputová?
"TLAČOVÁ AGENTÚRA HAMRAN" znie názov statusu na profile známeho politológa Joža Lenča. Jeho text preberáme celý, bez redakčného zásahu doň. "Nech sa deje čokoľvek v Denníku N si idú svoje. Zavše síce zapochybujú, či je správne, aby prezident... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme