Ivan Šimko prelomil mlčanie!
25 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Ivan Šimko sa vrátil na sieť. Uverejnil text, v ktorom sa vyjadruje k mnohému. Hoci možno - v inotajoch a cez citáciu pápeža. Napokon, posúďte sami.

"Milí priatelia, po niekoľkodňovej odmlke sa do tohto elektronického priestoru zasa vraciam. Ďakujem všetkým, ktorí ste mi vyjadrili podporu v pre mňa (a podľa mňa i pre štát) pohnutých chvíľach. Niektorí ste mi tiež kládli otázku, či mi to bolo na tie dva mesiace vôbec treba? Píše autor statusu.

Zbavil sa predsudkov

"Je pravda, že keď ma od pani prezidentky ešte pred zostavením vlády oslovili, vypýtal som si dvadsať štyri hodín na rozmyslenie. Mal som iné plány. Ale dnes hovorím, že som rád. Bola to pre mňa veľká skúsenosť. A aj napriek tomu, ako to dopadlo, podarilo sa viacero dobrých vecí. Ale hlavne, mám dnes jasnejší pohľad na našu pomiešanú a veľmi komplikovanú verejnú scénu. Zbavil som sa niektorých predsudkov a to je vždy dobre."

Nemáme sa báť, napísal ešte v nedeľu

Keďže je nedeľa, zakončím dnešný príspevok slovami pápeža Františka, ktoré predniesol zhruba pred mesiacom: "Ježiš vyhlasuje, že sa nemáme báť: nie preto že by vo svete všetko dobre dopadlo, ale pretože pre nášho Otca máme veľkú cenu, a tak nič dobrého nepadne navnivoč... Akoby chcel povedať, že sa kvôli vernosti jeho posolstvu nemáme báť nepochopenia a kritiky, straty prestíže a ekonomických výhod, ale máme sa strachovať o to, či nemrháme životom, keď sa ženieme za ničotnosťami..."

Nepodvoľme sa tým, čo plávajú po prúde

"Zachovať vernosť tomu, čo má cenu, vyjde draho. Niečo stojí, keď ideme proti prúdu, keď sa vymaníme z podmienenosti všeobecnej mienky, keď nás tí, čo plávajú s prúdom vykážu na stranu. To však nie je dôležité. Ježiš hovorí, že záleží na tom, aby sme nezahodili to najväčšie dobro, teda život..." Dosť som si to v uplynulých dňoch pripomínal." Končí svoj status Ivan Šimko.

Letanovská z Demokratov sa pustila do Richarda Sulíka! Viete pán Sulík...
Viete, pán Sulík..., začína Andrea Letanovská, líderka strany Demokrati, ktorej miesto prepustil Eduard Heger príspevok na sociálnej sieti. Letanovská, zdá sa, sa rozhodla zapracovať na emóciách smerom k voličovi a rozhodla sa, že "tabuľkovému"... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik