Letanovská z Demokratov sa pustila do Richarda Sulíka! Viete pán Sulík...
23 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Viete, pán Sulík..., začína Andrea Letanovská, líderka strany Demokrati, ktorej miesto prepustil Eduard Heger príspevok na sociálnej sieti. Letanovská, zdá sa, sa rozhodla zapracovať na emóciách smerom k voličovi a rozhodla sa, že "tabuľkovému" Sulíkovi, lídrovi SaS, pošle odkaz.

"Viete, pán Sulík...," je názov príspevku Letanovskej, ktorý preberáme v plnom znení.

Odkaz pre Richarda Sulíka

Každý nie je tvorcom vlastného šťastia sám, aj keď to hovorí príslovie. Ten, kto zarába menej, nemusí zarábať menej, pretože by bol menej schopný. Alebo preto, že by sa flákal.

Všetci nezačínajú na rovnakej štartovacej čiare. Niektorí sa môžu narodiť do skromných pomienok a vieme veľmi dobre, že systém im príliš nepomáha, aby sa z toho vymanili. Niektorí sa možno narodili chorí, zdravotne postihnutí...

Niektorí si možno len vybrali povolanie, ktoré je systémovo horšie ohodnotené – a ako príklad nemusím chodiť ďaleko. Je to napríklad zdravotníctvo, v ktorom sú extrémne schopní ľudia, ktorí sa fakt neflákajú a aj keby pracovali sebaviac (hoci si nemyslím, že by eště išlo), tak nikdy nebudú bohatí.

Každopádně nikto z nich si nezaslúži vaše opovrhnutie. Peniaze naozaj nie sú jediným meradlom schopností a pracovitosti ľudí.

Chcela by som krajinu, kde podporujeme v ľuďoch podnikavosť a podporujeme talenty a kde je zároveň samozrejmosťou, že sa postaráme aj o tých slabších medzi nami. Pán Sulík, odpusťte si takéto zbytočné výroky, ktoré iba rozdeľujú spoločnosť a vyvolávajú iba závisť a zlosť. Trochu nesebeckosti a empatie by neuškodilo.

Andrej Stančík si chce vziať späť slovenskú vlajku! Lož, rozkol, chorý človek...reagujú ľudia v komentároch!
Zoberme si vlajku späť, je názov krátkeho príspevku na sociálnej sieti, ktorý zverejnil Andrej Stančík, odídenec z OĽaNO, ktorý aktuálne kandiduje za stranu Demokrati. Stančík okrem iného tvrdí, že vlastenec vie, že členstvo v EÚ a NATO je naším... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik