Tipujte, ako rozhodnú o Čaputovej znovukandidatúre
18 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Myslím, že Čaputová robí s oznámením kandidatúry drahoty len preto, aby ju médiá presviedčali. Aby o nej vypisovali, aká je úžasná, potrebná..." Píše na sociálnej sieti europoslanec a predseda Republiky Milan Uhrík.

"A aby sa postavila bokom od terča. V nádeji, že ju nikto nebude kritizovať za neschopnosť jej progresívnej vlády, ak sa bude tváriť, že nepôjde kandidovať."

Uvidíme

"Tak či onak o jej kandidatúre rozhodnú najskôr rezidenti v istej oplotenej budove na Hviezdoslavovom námestí...

Čo myslíte?" Pýta sa Milan Uhrík.

Týmto však text nekončíme, uverejňujeme aj anonymizovanú korektnú polemiku komentujúcich status

"Ak sa aj rozhodne povedať, že kandidovať nebude (Čaputová, pozn. red. HD), už je pripravená náhrada-Korčok,a to by bolo iba z blata do kaluže, Čaputová v nohaviciach....Zrejme to ešte dolaďujú, ale jeden z nich dvoch to bude určite...A pritom, ako my na "druhej strane" ešte nemáme ani len šajnu, kto by mohol byť najlepším protikandidátom a ak sa zase nezhodneme a len sa roztrieštia hlasy, tak si môžeme byť istí,že v prezidentskom paláci k absolútne žiadnej zmene nedôjde..."

Polemika

"...ale aj to ho Korčoka v sú musieť zvoliť ľudia! Čiže je to na nás. Dúfam, že sa ľudia poučili...."

lenže ani Caputova nebola zvolená ľuďmi,ale dosadena."

Lenže...

"Lenže ani čaputová nebola zvolená, ale dosadená..."

Musí nastať zhoda

"... len viete,keď nemáme iba jedného normálneho proti ich jednému kandidátovi, tak sa ľuďom nečudujte, že jeden volí toho, druhý iného, tretí tiež...lebo jedného podporujú Smeráci, druhého Republika, tretí bude Kotlebov, štvrtý nezávislý atd,atd...a hlasy sa roztrieštia..tu by mala nastať nejaká zhoda už v prvom kole, lebo spoliehať sa na druhé nemôžeme...No ale,uvidíme..."

JE TO DEFINITÍVNE? Pellegrini sa vyjadril s kým nebude tvoriť koalíciu
Ak by hrozilo, že by bolo možné vytvoriť len koalíciu so Smerom-SD a Republikou, Hlas-SD do takejto koalície určite nepôjde. V diskusnej relácii TA3 V politike to uviedol predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini. Predseda PS Michal Šimečka v relácii... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik