Kollár poslal Naďa do...
09 | 06 | 2023 I Ivan Brožík/ TA SR

Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) je presvedčený, že parlamentné voľby na Slovensku budú slobodné, demokratické a určite férové. Odmieta, že by sa manipulovali. Odsúdil rozoštvávanie spoločnosti zo strany politikov. Informuje TA SR.

 "Nikto nebude nič ovplyvňovať. Aj keby chcel, tak sa to nedá. Máme tak urobený systém, že sa naozaj voľby nedajú ovplyvňovať," vyhlásil v piatok Kollár.

Zápisnice pod občianskou kontrolou

Poukázal aj na nedávno prijatý zákon, podľa ktorého sa budú zverejňovať aj zápisnice. "Každý jeden občan bude môcť legálne získať zápisnicu, spočítať si to doma na kalkulačke a potom si to porovnať s výsledkami, ktoré zverejní štatistický úrad," poznamenal.

Kollár o toxických lžiach

Boris Kollár odmieta rozoštvávanie spoločnosti. Za rovnako toxické považuje vyjadrenia o financovaní politickej strany z Moskvy a o ovplyvňovaní volieb zo strany NATO. Predseda parlamentu zároveň povzbudil občanov, aby išli voliť a využili tak právo spolurozhodovať o tom, ako bude krajina vyzerať v budúcnosti.

Šimko sa v Bruseli zdržal hlasovania o migrantoch
Slovenský minister vnútra Ivan Šimko sa na štvrtkovom zasadnutí Rady EÚ pre spravodlivosť a vnútorné záležitosti v Luxemburgu zdržal hlasovania pri návrhu smerovania azylovej reformy Únie. Ministri návrhy napokon schválili. Šimko sa podľa vlastného... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme