Odpoveď Šipošovi
04 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Nemal som to v úmysle, ale keď sa on z obrazovky obracia na nás seniorov s radou, aby sme nevolili SMER a budeme sa mať lepšie, tak mu ako senior odpovedám – budem ho voliť práve preto, aby som sa mal lepšie! A odpovedám nielen preto, mne nestačí mať sa za seba lepšie, tak ako vám, chcem a túžim po tom, aby sa celé, nateraz ešte „pri zmysloch“ Slovensko malo lepšie.

Práve som redakcii odovzdal správu o dnešnom povstaní vo Varšave. O povstaní proti svojvôli moci, o najväčšom povstaní v Poľsku od roku 1989, o povstaní proti kádrovákom moci, pre ktorých je každý s iným názorom ako má prikázaný ona konšpirátor, dezinformátor a rusofil či Putinovec. Napätie sa dá stupňovať iba do určitého bodu zlomu. Arogancia, svojvôľa, nadradenosť a povýšenectvo majú tiež iba určitú „pevnosť v ťahu“, ktorú keď prekročia držitelia moci, potom sa stačí pozrieť na dnešnú Varšavu. Tak isto sa nedá dlho a do nekonečna na národ hulákať lož, podvádzať ho, klamať, manipulovať, podplácať médiá, objednávať si v USA a v Bruseli mediálne masáže mainstreamu a iné, doslova zhovadilosti a zvrhlosti „obyčajnej“ a „progresívnej“ či „liberálnej“demokracie.

Robiť si kreténov z občanov je možné iba raz za volebné obdobie

Argumenty LEBOFICO, prípadne mafiáni, korupcia, to na normálneho človeka už neplatí. To sú heslá roztlieskavačiek na futbalových štadiónoch. Stačí si iba položiť otázku, na čo padla protikorupčná vláda? No na korupcii vlastných ministrov. Za koho vlády dosiahla potravinová inflácia, čiže zdražovanie, až 17 percent? Komu sa rozpadol poslanecký klub? Z ktorého politického zoskupenia zutekali aj takí „velikáni ducha“ ako Heger, Naď, Káčer či Stančík? Pán Šipoš, aj dôchodcovia majú IQ z času na čas vyššie ako hojdací koník, iba vy predokladáte opak. Ste si tak istý, že keď im pred nosom zamávate vami nakreslenou tabuľkou, tak od úžasu padnú na zadok a keď zbadajú bilbord s Matovičovou lžou o 200 eurách na dieťa, rovno sa pod ním pomodlia?

Vieme dobre, za čo nás považujete, tak si pýtajte hlasy od iných

Celé tri roky od nateraz a dúfajme, že nie navždy posledných parlamentných volieb vy s vašou takmer 92 percentnou nedôveryhodnosťou urážate všetkých vašich názorových oponentov.-, nadávate im do idiotov „Lebofico“, považujete ich za konšpirátorov, dezinformátorov a rusofilov, zakazujete im mať vlastný názor a vnucujete im iba svoje, často veľmi zvrhlé ideológie. Pritom sami ste nikdy vlastný názor neprejavili, slúžite svojim straníckym bosom ponižujúcejšie ako nevoľníci za feudalizmu. Všimli ste si, že boľševizmus som v tom historickom exkurze preskočil? Aj v ňom mali úradníci viac hrdosti ako vy. Ešte aj v ňom si ľudia trúfli vyslovovať svoje názory. Veď ste na hanbu, ak nie na posmech, ako sa vy klaniate a podkladáte svojim bohom. Ale našimi bohmi sa vy nikdy nestanete, naozaj nikdy.

Už aj moderátor vám povedal „toto je naozaj nedôstojná debata“

Nechápete, že sa už ľuďom hnusíte? Nielen vy, môžem menovať rad-radom všetkých členov vašej slávnej a predčasne skrachovanej koalície. Karikatúry moci. Ľudia sa z vás zo zúfalstva smejú presne tak, ako na vtipoch Rádia Jerevan či tých z kolekcie O zlatú mrežu... Slovensko ešte takýto primitivizmus a duševný suterén v štruktúrach moci nezažilo. A to vo všetkých. Hlava štátu kydá na Slovákov kade po zahraničí chodí – v inom štáte by jej špeciál ani nepustili domov. Predseda parlamentu si robil tri roky veľmi dobrý biznis pre svoje firmy a bývalý predseda vlády (ten druhý) by sa mal vrátiť k dílovaniu vodky, urobil by tým pre Slovensko najviac. A ten prvý? To je na odborníkoch, to už nechám na nich.

Nestarajte sa teda do toho, koho máme a koho nemáme voliť. Máte na to to najmenšie oprávnenie, aké môžete mať

P.S.

„Slobode hrozí, že sa zvrhne na svojvôľu, pokiaľ sa neprežíva v zodpovednosti.“ —  Viktor Frankl, rakúsky neurológ a psychiater, prežil holokaust 1905–1997. S čím naozaj zodpovedným sa môžete prezentovať vy? Počkám si na tabuľku!

Koľko nehanebnosti má ešte v sebe?
Stáť na čele štátu, ktorého občanmi sa nechala zvoliť a kydať na nich, kde sa len dá, to chce kravský žalúdok, teda, štvornásobný. Ako sa ešte môže vôbec tváriť, že je prezidentkou národa, ktorý tak nenávidí? Hanbil by som sa ukazovať sa na... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik