BUKOVSKÝ: Popieranie skutočnej vedy, útok na ŽENU, rodinu a deti je základným obsahom progresivizmu
03 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Lekár Igor Bukovský sa vo svojom najnovšom videu na YouTube venuje časopisu Glamour, ktorý propaguje 27-ročnú biologickú ženu, ktorá sa cíti ako muž a otehotnela so svojím „nebinárnym“ partnerom.

Brutálny útok na ženu a ženskosť

Budúcnosť, ktorú nám chystajú progresivisti sa každým dňom mení na našu súčasnosť,“ hovorí lekár v úvode svojho videa.

Bukovský konštatuje, že do jeho pozornosti sa dostalo niečo, čomu by sa síce veľmi rád vyhol, ale keďže sa tomu vyhnúť nedá, tak na to reaguje.

Podľa Bukovského sa časopis, ktorý sa kedysi venoval ženskej móde a kráse, zmenil na „ideologický úd“, ktorý útočí na podstatu ženy. „Časopis Glamour sa dnes definuje takto: sme zdrojom informácií, ktoré teraz zaujímajú ženy – od outfitu a rád na líčenie až po správy o celebritách a politiku. Keďže najnovší profilový článok a v podstate titulná fotografia júnového internetového vydania časopisu nerieši ženskú módu ani líčenie ani celebrity, je jasné, že je to politika. Aká politika? Tá najlepšia a najsprávnejšia: progresívna, takzvaná „woke“. Tí nositelia prebudeného osvietenstva našej doby,“ hovorí Bukovský.

Podľa Bukovského je to politika, ktorej cieľom je okrem iného „brutálny útok na ženu a ženskosť“.

ODBORNÍCI NA POPUKANIE! Šimečkov "odborník" sa predviedol (VIDEO)
Strana Progresívne Slovensko sa nás snaží presvedčiť, že ona jediná v tomto štáte má dostatok erudovaných odborníkov, ktorí to tu vedia dať do poriadku. Bratislavu tiež vedie jeden z progresivistov, ktorý si v rámci samosprávy dosadil vhodných... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Hlúpe a protivedecké tvrdenie

Bukovský upozorňuje na to, že „bytosť“ na obrázku z internetového portálu časopisu - 27-ročný človek s menom Logan Brown - je biologická žena, ktorá sa cíti ako muž a preto sa „prerába“ na muža a žije s mužom, ktorý verejne vystupuje ako „non-binárny(nepohlavný) „drag queen“. Počas „hormonálnej prerábky“ zo ženy na muža musela táto osoba zo zdravotných dôvodov prestať užívať mužské hormóny a počas tejto „pauzy na ceste k mužovi“ otehotnela so svojím „non-binárnym draq queen“ partnerom, konštatuje Bukovský.

Svojej budúcej dcére Logan Brown podľa Bukovského odkazuje: „Budeš tak veľmi milovaná... obidvoma svojimi otcami.“„To je dôvod, aby sa ocitla na obálke časopisu, ktorý je „zdrojom informácií, ktoré zaujímajú dnešné ženy“, hovorí ďalej Bukovský. „Nešťastná ľudská bytosť bola po(zne)užitá vydavateľom časopisu. Je to jasná politika, ale to dajme teraz bokom,“ vyjadruje sa ďalej.
Podľa Bukovského táto tehotná žena, ktorá túži byť mužom, tvrdí: „Som tehotný transgenderový muž a existujem. Je jedno, čo si kto hovorí, som žijúcim dôkazom.“

Pre všetkých, ktorí by s týmto „hlúpym a protivedeckým tvrdením“ súhlasili alebo by aspoň pripúšťali nejakú vážnu úvahu o pravdivosti jeho obsahu, si lekár dovoľuje odkázať toto: „Táto ľudská bytosť dokázala jedine to, že sila Stvorenia a jeho biologických princípov sú také veľké, že bez ohľadu na poruchu vnemov, pocitov a mysle, sa znovu potvrdilo, že ich nemožno oklamať ani zrušiť.“

Biologická žena je človek s biológiou ženy. Biologický muž je človek s biológiou muža. Nedokáže to zmeniť ani hormonálna „prerábka“, ani chirurgia ani akokoľvek hlasné hulákanie na ulici a internete,“ konštatuje lekár.

Podľa Bukovského, popieranie skutočnej vedy, histórie a tisícročí ľudskej skúsenosti a múdrosti, útok na ženu, rodinu, deti a zodpovednosť za svoj život pred Bohom, je základným obsahom tzv. „progresivizmu“. Akokoľvek cnostne sa budú „progresivisti“ tváriť, jadrom ich ideológie je rozklad a ovládnutie spoločnosti a jednotlivca, uzatvára Bukovský.

Jarjabek: Novinári stratili dôveru, nie sú to posvätné kravy
Na Slovensku dochádza ku globalizácii kultúry, úlohou Matice slovenskej je zabrániť tomuto trendu, hovorí v exkluzívnom rozhovore Dušan Jarjabek, poslanec Národnej rady SR za stranu Smer-SD. Hlavný denník: Náš rozhovor sa bude točiť hlavne okolo... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik