Že sa nehanbíte, pán Šipoš!
26 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Že sa nehanbíteˇ, pán Šipoš, chváliť sa zvýšením dôchodkov, ktoré presadil Hlas!" Stručne, jasne a správne povedal politik HLASU Erik Tomáš tomu, komu to povedať bolo treba. Už pár hodín po schválení mimoriadnej valorizácie dôchodkov OĽaNO začalo masívne klamať statusmi o tom, ako "zas raz pomohli dôchodcom". A pokračovalo klasické tupé primitívne "Lebofico".

Nuž, ale ona tá pravda môže vyzerať takto iba na mítingoch Matovičovej sekty na poslaneckom klube, prípadne na jeho road movie medzi jeho vzdialenejších "bratov a sestry".

Ale je to inak!

"Priamo do očí som v relácii Téma dňa na TA3 povedal poslancovi Šipošovi, aby sa on, Matovič i celé OĽaNO hanbili za to, že sa chvália zvýšením dôchodkov, ktoré presadil HLAS. A opäť som si zobral jeho graf a ukázal mu na ňom, ako seniorov klamú a o koľko ich v skutočnosti obrali.

Robert Fico popísal, čo všetko je známe o Danielovi Lipšicovi
Robert Fico, Robert Kaliňák, Marek Para a Tibor Gašpar dnes mali v centrále strany SMER - SSD tlačovú besedu na tému prečo nebola vyšetrovaná táto verzia vraždy Kuciaka. Predseda strany Robert Fico uviedol, že všetci štyria prítomní si prešli... Čítať ďalej
25 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme