Stále minister vlády Naď a stále "Lebofico" - vypnite ho už!
26 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Smerohlasákom som musel v krátkosti vysvetliť, že okrádanie vojakov neznamená nič iné, len ohrozenie našej národnej bezpečnosti. Ale čo by človek čakal od ľudí, ktorí sú dnes schopní čohokoľvek, len aby sa predrali späť k válovom a zaistili si beztrestnosť. Naďove výpotky na sociálnej sieti už naozaj nie sú zaujímavé.

Zaujme však skutočnosť, že on si myslí, že je stále minister, aspoň tak funguje na sieti.

Zabudnutý Naď v čase, v priestore a sám v sebe a v OĽaNO

!"V rezorte obrany sa mi počas troch rokov podarilo osekať chápadlá chobotnice parazitujúcej na obrane a spustiť historickú modernizáciu našej obranyschopnosti. Dnes rezort neslúži mafiánom a "schémarom" či ľuďom napojeným na ruskú agentúrnu sieť, ale vojakom a našim občanom." Píše odvolaný minister "nafurt".

Globsec prišiel dávať ideológom z mainstreamu lekcie
Jedna udalosť, jedna téma, minimálne dva spôsoby informovania. Jeden spravodajský, druhý nenávistno - propagandistický. Tlačová beseda Globsecu. Najskôr tak, ako ju zaznamenala TA3. "Podľahli Slováci dezinformáciám? GLOBSEC ukázal výsledky... Čítať ďalej
26 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik