Výstrahy pred prívalovými povodňami
24 | 05 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Pre okresy Snina, Prešov, Gelnica, Levoča a Spišská Nová Ves platia výstrahy prvého stupňa pred prívalovými povodňami. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informuje na svojom webe.

Výstrahy predbežne platia do stredy 17.00 h. "Vzhľadom na očakávané prívalové zrážky pri búrkach predpokladáme prechodný výrazný lokálny vzostup vodných hladín hlavne na malých tokoch s možnosťou dosiahnutia a prekročenia vodných stavov zodpovedajúcich stupňom povodňovej aktivity," upozornil SHMÚ.

Predpokladá výskyt sprievodných povodňových javov aj mimo tokov. "Vývoj hydrologickej situácie bude priebežne aktualizovaný," doplnil ústav.

"Dankovci" v ťažení za záchranu urgentu v Malackách
"V mene Slovenskej národnej strany žiadam odborníka na poste ministra zdravotníctva - pána ministra Palkoviča, aby sa bezodkladne zaoberal medializovanými informáciami o ukončení fungovania urgentného príjmu v Malackách." Píše sa v otvorenom liste,... Čítať ďalej
24 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme