FICO: Prestaňte hrať svoje POLITICKÉ HRY! Podstatné je zastaviť zdražovanie
24 | 05 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda Smeru-SSD Robert Fico vyzýva na Telegrame SASKU, Sme rodinu a OĽaNO, aby prestali hrať svoje politické hry a podporili žiadosť na vládu, aby schválila skrátené legislatívne konanie a aby poslanci mohli už tento týždeň v parlamente vyriešiť extrémne zdražovanie.

Robert Fico vo videu umiestnenom na Telegrame hovorí: "Vážení priatelia, parlament dnes skoro všetkými hlasmi schválil skoršie zvyšovanie dôchodkov. Nejde o žiadny zázrak, ale o logické vyústenie jedenapolročnej snahy opozície vyvolať v parlamente rokovania o zdražovaní a prijať relevantné opatrenia. Keď bola strana Sme rodina vo vláde, tak naše návrhy na mimoriadne schôdze zamietala a takto sa správala aj SaS-ka či OĽaNO. No a teraz, keď sa všetci motajú okolo 5 percent a s veľkou hanbou skončili s vládnutím, budú sa predbiehať v schvaľovaní akýchkoľvek sociálnych opatrení.

Takže, chlapci a dievčatá z rozpadnutej vládnej koalície! Prestaňte byť trápni v pretekoch o zlatý veniec pre víťaza pri skoršej valorizácii dôchodkov! Smer-SSD nevidí riešenie len v kopírovaní zdražovania zvyšovaním dôchodkov. Podstatné je zastaviť zdražovanie a v tomto duchu sme v spolupráci s prvovýrobcami a obchodníkmi predložili do parlamentu tri dôležité návrhy zákonov, ktoré aj boli schválené v prvom čítaní. Už dva týždne doslova bombardujeme starú Hegerovu aj novú Čaputovej vládu, aby tieto návrhy boli v parlamente prerokované v skrátenom legislatívnom konaní, ešte na tejto schôdzi. Na to ale potrebujeme návrh vlády. Tak Heger, ako aj Čaputová túto žiadosť ignorujú.

Páni zo Sme rodina, Hlasu, OĽaNO či SaS, ktorí sa bijete o zásluhy pri zvyšovaní dôchodkov! Pridajte sa radšej dnes k našej opätovnej výzve, aby zajtra vláda na svojom rokovaní prijala potrebné rozhodnutia a aby sme mohli tri dôležité návrhy zákonov proti zdražovaniu potravín schváliť na Národnej rade ešte tento týždeň. Ak tak neurobíte, len potvrdzujete, že hráte iba svoje politické hry a vôbec vám nezáleží na skutočnom výsledku."

Súd s Kočnerom "si niekto kúpil"
"Médiá si neželali spravodlivosť, ale pomstu" píše vo svojom povíkendovom statuse predseda SMERu-SSD Robert Fico. Nepíše však toho veľa, skôr číta. "Sorosov denník SME napriamo obvinil sudcov ŠTS z korupcie len preto, že im rozsudok v prípade... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik