SNS vpred! Kandidátnu listinu posilní ďalšie známe meno!
23 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Na kandidátnej listine SNS pribudne dlhoročný predseda zamestnaneckých odborov v spoločnosti Volkswagen Slovakia Zoroslav Smolinský.

TASR o tom informovala hovorkyňa strany Zuzana Škopcová.

"Má viac ako 30-ročné skúsenosti v oblasti sociálneho dialógu medzi zamestnancami a zamestnávateľmi. Bude veľkým prínosom pre programové ciele Slovenskej národnej strany," poukázal predseda SNS Andrej Danko. Osoby ako Smolinský by podľa neho mohli dať spoločnosti odkaz, že na Slovensku chýba sociálny dialóg a lepší pohľad na ochranu práv zamestnancov.

Smolinský v tejto súvislosti poukázal na rozpoltenie spoločnosti. "Záleží nám na tom, aby sa občania venovali rodinám, aby tu mali ľudia perspektívu a svoje istoty v rámci svojich rodín, v rámci svojich životov," priblížil dôvod spájania so SNS.

Po naštartovaní zamestnaneckých odborov chce vytvoriť so SNS podmienky pre všetkých zamestnancov, "aby mali istotu práce, aby ich nikto nemohol len tak vyhodiť, aby mali istotu nárastu mzdy, a aby ich rodiny mohli konečne v kľude žiť a fungovať".

Do SNS mieri ďalší politik!
Spájanie sa do septembrových parlamentných volieb pokračuje. Kandidátnu listinu SNS posilní predseda strany Národná koalícia Rudolf Huliak. Oznámil to v nedeľu v Očovej predseda SNS Andrej Danko s tým, že svoje miesto na ich kandidátke už majú isté... Čítať ďalej
21 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Video:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik