S Demokratmi NIE!
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Zoskupenie strán okolo Maďarského fóra sa nechce spojiť s Demokratmi. Sú však otvorení rokovaniam s Modrými Mikuláša Dzurindu, Mostom-Híd 2023 či Alianciou. Na tlačovej konferencii o tom podľa TA SR informovali predstavitelia zoskupenia Zsolt Simon (Maďarské fórum) a Pavel Macko (ODS).

Chcú byť podľa Simona alternatívou pre stredopravého voliča, ktorá nie je spájaná s vládami Roberta Fica (Smer-SD) a Eduarda Hegera (Demokrati). "Heger povedal, že ako strana s najvyššími preferenciami chcú rozhodovať o prípadnej volebnej strane, o jej zložení, kampani a chcú postaviť lídra. My sme iného názoru," povedal Macko.

Vykašľali sa na výzvu Matoviča - logicky

Zoskupenie Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana svoj názov meniť nebude. Neplánuje ani spájať sa s inými stranami. Otvorené zostáva, či sa na ich kandidátku niekto pripojí alebo sa oni pripoja na kandidátku k niekomu inému. "Sme pevne rozhodnutí ísť do týchto volieb s týmto zoskupením, ale sme otvorení odborníkom, ktorí by mohli prísť na našu kandidátku," povedal Simon. Dodal, že aktuálne finalizujú volebný program.

"Vy ste blázon" - vypočul si na mítingu Matovič
"Stále vyprávate kde kade, že koľko rozkradol. Vy viete, čo vyprávate? Veď vy ste chorý človek. Viete, čo je 30 miliárd? Veď to sú dva štátne rozpočty! Vy ste blázen, vy ste neni normálny človek!“ Rozkričal sa podľa webu aktuality.sk na jednej z... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik