"Vy ste blázon" - vypočul si na mítingu Matovič
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Stále vyprávate kde kade, že koľko rozkradol. Vy viete, čo vyprávate? Veď vy ste chorý človek. Viete, čo je 30 miliárd? Veď to sú dva štátne rozpočty! Vy ste blázen, vy ste neni normálny človek!“ Rozkričal sa podľa webu aktuality.sk na jednej z debát na matoviča starší pán.

Kým si Igor Matovič na sieti vypisuje a opisuje svoju "road movie" (bezstarostná jazda v preklade) po Slovensku s názvom Bez ochranky ako idylku, prechádzku ružovým sadom a takmer hromadné prejavy lásky, v skutočnosti je to asi naozaj inak.

Gramofón typ Matovič 2.0

„Táto vláda priamo rozkradla 30 miliárd eur za posledných 12 rokov, ktoré nám tu vládnu,“ znie Matoviča mantra, zariekanka, ktorú vyslovuje už celé roky, všade a stále, ako posadnutý.

Komentár aktuality.sk

"Keď starší pán z úvodu článku na šéfa Obyčajných ľudí kričal, že sa zbláznil, pretože ide o dva štátne rozpočty, nemusel byť až tak ďaleko od pravdy. V roku 2010, keď Fica striedala Iveta Radičová, boli výdavky štátneho rozpočtu vo výške približne 16 miliárd eur. Tento rok je to zhruba 35 miliárd. Tak či onak, 30 miliárd je neskutočne veľa." Napísali na webe aktuality.sk.

Tip Moniky Beňovej - na jeden povolebný podvod
"Dve informácie už len dokresľujú, akí “politici” tu viedli vládu za ostatné tri roky. A nie len tí u Demokratov." Vysvetľuje na sociálnej sieti obrázok, pridaný k statusu, europoslankyňa Monika Beňová. tak sa netradične pozrime na tie... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik