Matovičova výzva na "potlačenie ega" a hlavne - "K ROZUMU"
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"POSLEDNÁ VÝZVA K ROZUMU" Hlási tlampač z profilu Igora Matoviča na sociálnej sieti. Autor tak vyzýva straníkov z iných strán na - dobre čítate - "potlačenie Ega"

"Chcem touto cestou vyzvať strany:

DEMOKRATI (Heger)

MODRÍ (Dzurinda)

MOST HÍD 2023 (Solymos)

MAĎARSKÉ FÓRUM a spol. (Simon)

aby potlačili egá a napriek všetkému doteraz vyslovenému, sa ešte dnes spojili na jednu kandidátku a kandidovali spoločne." Píše Matovič.

Riaditeľ Zemegule radí

"Keďže si do koalície ísť netrúfajú, jediná dôstojná spoločná cesta je ísť na jednej kandidátke s tým, že jej názov bude zahŕňať všetkých.

… a dnes je posledná možnosť, kedy sa dá požiadať na ministerstve vnútra o zmenu názvu kandidujúcej strany."

Oxymoron (spojenie slov protirečiaceho si významu)

Igor Matovič radí "k rozmumu" :"Verejný záujem dnes káže odložiť pýchu a pokorne sa faktom pozrieť do očí … a fakty hovoria jednoznačne - do parlamentu sa spomenuté strany dostanú len vtedy, ak sa všetky spoja. Inak, hlasy ich voličov prepadnú v prospech mafie, ktorá sa kvôli ich pýche? môže získať až ústavnú väčšinu.

Ak sa tieto strany napriek reálnej hrozbe návratu mafie k moci nespoja, bude to dôkaz toho, že spojenie a vstup do parlamentu pre viacerých z nich ani nebol skutočný cieľ - ALE plnia len úlohu dohodnutých odčerpávačov hlasov demokratických voličov, čo isto Haščák a spol. veľmi štedro ocenia - keďže pre jeho cieľ návratu mafie je rovnako cenný hlas, ktorý mafia s fašistami z Republiky získa, ako ten, ktorý v demokratickom tábore prepadne.

ZOBUĎTE SA, PROSÍM" - Túto výzvu Igora Matoviča už ponechávame bez komentára.

Pellegrini to vytmavil mainstreamu, ktorého bežní ľudia vôbec nezaujímajú
Krátky status a niekoľkosekundové video. Ale oboje veľavravné a trefné. Peter Pellegrini povedal moderátorovi to, čo si mnohí myslíme už roky. A uverejnil to aj na sociálnej sieti. "Budete ma tu hodinu cvičiť kto s kým pôje, namiesto toho, aby vás... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme