Ako vám zas Brusel tento rok prevetrá peňaženky
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Benzín a plyn bude opäť drahší! Slovenskí europoslanci odhlasovali nové dane. Benzín zdražie cca o 10 centov na liter a plyn o 70-80 eur pre rodinu na rok." Informuje nás o niečom, o čom nás nikto iný nepovažuje za potrebné informovať, europoslanec a predseda republiky Milan Uhrík.

"Dôvodom je zavedenie novej európskej ekologickej dane prostredníctvom povinných emisných povoleniek aj pre budovy a autá." Dodáva Uhrík.

Proti iba Uhrík a Radočovský

"Vyššie ceny benzínu a plynu odhlasovali v Europarlamente poslanci za KDH, OĽANO, PS, SAS. SMER sa zdržal. Proti hlasoval len Uhrík a Radačovský."

"Toto umelo vyvolané zdražovanie je ďalším dôkazom nezmyselnosti európskej politiky, ktorá si sama strieľa do kolena. Už je naozaj najvyšší čas, aby Slovensko v zahraničí zastupovala vláda, ktorá bude presadzovať záujmy Slovenska, a nie donekonečna riešiť len nezmysly."

Pripomína všetkým predseda Republiky Milan Uhrík. A my pridáme aj krátke video:

Súd s Kočnerom "si niekto kúpil"
"Médiá si neželali spravodlivosť, ale pomstu" píše vo svojom povíkendovom statuse predseda SMERu-SSD Robert Fico. Nepíše však toho veľa, skôr číta. "Sorosov denník SME napriamo obvinil sudcov ŠTS z korupcie len preto, že im rozsudok v prípade... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme