"Ako nám Zuzanka s Psychopatovičom zlikvidovali potravinovú sebestačnosť" (GM)
21 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Gustáv Murín, slovenský prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista, dramatik a scenárista vo svojom najnovšom statuse pod titulkom "AKO NÁM POTICHU pod kuratelou ZUZANKY zločinná koalícia na čele s Psychopatovičom likvidovala sebestačnosť" píše: 

"Tento víkend vypukla v Bruseli veľká vojna! Východné svine by mali byť vyhladené, aby západné svine priniesli majiteľom ešte tučnejšie dividendy! Výroba a predaj bravčového mäsa v Európe generuje desiatky miliárd daní a tie idú teraz takmer výhradne do štátnej pokladnice Nemecka, Belgicka, Holandska a Španielska." Uvádza čitateľa do témy Gustáv Murín.

Svine platia za vojnu

"České a slovenské svine by mali zaplatiť vojnu Ukrajine svojou existenciou, rozhodlo sa o tom včera v Bruseli! USA a západná EÚ sa chystajú zničiť českých, slovenských, poľských a ďalších východných farmárov. Budete prekvapení, aký je účel toho, že potraviny sú v Česku a na Slovensku také drahé!" Pokračuje publicista a zvedavosť v čitateľovi rastie.

Zjavný zámer likvidovať slovenských výrobcov potravín

"Európske krajiny vyvážajúce potraviny do Česka a Slovenska zrušili alebo znížili potravinové dane pre svojich občanov. Portugalsko znížilo 28. marec 2023 DPH na potraviny. Podobne sa rozhodlo, že v Holandsku nebudú vyberať potravinovú daň. Španielsko sa rozhodlo od 1. v januári celkovo znížiť dane na základné potraviny a zvyšok znížílo "len" na 5 percent z všade na západe bežných 10 percent! Taliansko a Poľsko sa rozhodli rovnako. Belgicko na síce neznížilo dane z potravín, ale iba preto, že bolo roky nízke, len na úrovni 5 percent."

A čo Slovensko?

Gustáv Murín odpovedá na medzititulkovú otázku: "Slovensko ide opačným smerom, počas prezidentovania Čaputovej bez odškodnenia zabili u nás 250-tisíc ošípaných, ktoré vyviezla vláda. Slovensko pod Čaputovou spadlo z 0,7 na 0,4 milióna kusov chovu ošípaných. To je takmer o polovicu menej. Portugalsko, porovnateľne tak veľké, ako my, však počet ošípaných zvýšilo z 1,9 na 2,2 milióna. V Španielsku z 24 na 34 miliónov. Británia zvýšila počet ošípaných zo 4,4 na 4,8 milióna kusov. A v USA to dokonca zvýšili zo 65 miliónov na 75 miliónov!"

Má to logiku, ale nie spotrebiteľskú!

"Ako vidíte, počty ošípaných v Česku a na Slovensku sa dramaticky znížili, kým inde sa naopak zvýšili! A teraz veľké odhalenie - bravčové mäso v Portugalsku, Španielsku, Taliansku, Holandsku, Belgicku a Nemecku sa vykrmuje na rozdiel od Čechov a slovenských a iných východných pasienkov - nie na ukrajinských obilninách - ktoré sa vyvážajú po celej Európe bez ciel" Pointuje publicista Gustáv Murín a pridáva aj zdroj svojich údajov. 
"A tu je dôkaz priamo zo Štatistického úradu": https://datacube.statistics.sk/...

Vhodní a nevhodní konšpirátori, niektorí aj svätí
Povedal som si, že od dnes budem písať o každej konšpirácii, ktorú vypotí zo svojich "mysliteľských" hláv mainstream a jeho šašovia. Začal som textom Pročko hejtuje prezidentkine hejty (nájdeme pod názorom) a teraz sa pozrieme na to, ako konšpiruje... Čítať ďalej
21 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik