Pripravte si kapesníky na slzy smiechu! Bábkoherečka sa v Sobotných dialógoch pustí do politického barda
20 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Aj keď  jej strana už je prakticky po smrti, aj keď ona sa „vyšplhala“ na prvé miesto nedôvery, Veronika drží hlavu hore. Už skrizovala prezidentku Čaputovú, Vlčana, "SmeroHlas", "Pellegriniho úderky", médií... A ani potom, ako ju politológ "pochválil" a odkázal jej, že nikto by stranu nezlikvidoval takto úspešne, sa Veronika Remišová nevzdáva. Škoda len, že je väčšinou na smiech. A dnes sa veru poslucháči Rádia Slovensko nasmejú. V relácii Sobotné dialógy sa totiž Remišová mieni ako buldog zakusnúť do starého harcovníka Roberta Fica.

Hosťami dnešnej diskusnej relácie vo verejnoprávnom telerozhlase Sobotné dialógy bude poslankyňa NR SR, predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová a predseda poslaneckého klubu v NR SR, predseda strany Smer-SD Robert Fico.

Remišová sa na Fica už dopredu pripravuje, o čom svedčí aj piatkový status na stránke strany Za ľudí. "Predsedníčka ZA ĽUDÍ Veronika Remišová dnes v parlamente diskutovala s Ficom o jeho najnovšej konšpirácii." A, samozrejme, je dodané aj video. 

Podľa Remišovej sa Fico bojí o seba, o svojich kumpánov, ktorí sú obvinení, a chce zmasakrovať právny štát. Tak sa teda pripravme na toho bojazlivého lídra opozície a vypočujme si tie perly, ktoré Remišova opäť vypustí s pusy.

Exministerka si totiž zjavne neuvedomuje, že po posledných prieskumoch je situácia v slovenskej politike pred voľbami prakticky jasná. Zatiaľ čo Smeráci dominujú, tak na úplnom chvoste tabuľky sa nachádzajú osobnosti, ktoré mali plné reči sľubov, bojovnosti proti korupcii a rečí, ktoré im zostali doteraz.

Veronika Remišová kritizuje Zuzanu Čaputovú
Slovensko je parlamentná demokracia, aj vláda by sa mala odvíjať od parlamentu. Skonštatovala to šéfka strany Za ľudí a dočasne poverená ministerka investícií Veronika Remišová. Aktuálny postup prezidentky Zuzany Čaputovej nepovažuje za správny,... Čítať ďalej
09 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Príkladom je aj Veronika Remišová, ktorá od Matoviča utiekla, aby spolu s Andrejom Kiskom urobila politickú revolúciu. Po troch rokoch je Remišová v strane skoro sama a zdá sa, že Za Ľudí bude už navždy stranou Bez Ľudí a pravdepodobne nebude ani kandidovať.

Zdroj: screenshot tvnoviny.sk

Zdroj: screenshot tvnoviny.sk

Remišovej popularita je naozaj zaujímavá. Jej úprimná opozičná čistota sa doslova a do písmena na ministerskej stoličke premenila na totálny chaos. Dnes je už jasné, že heslo od pracovného PC, tablety pre dôchodcov, DPH, koktanie a kreslá za 8 tisíc sú pre Slovákov jasnou bodkou za kariérou Remišovej. Podľa prieskumov je najmenej dôveryhodná politička na Slovenskej scéne. Neverí jej viac ako 80 percent ľudí.

PRIESKUM! Hegerovi Demokrati absolútne MIMO! Remišová ešte viac!
Najnovší prieskum, ktorý v dňoch 19. až 26. apríla na vzorke 1013 respondentov realizovala agentúra Focus pre reláciu TV Markíza Na telo, posunul stranu Demokrati, Eduarda Hegera absolútne MIMO! Veronika Remišová so svojou stranou Za ľudí sa už... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik