Neschopnosť všetkého schopných
18 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

To na titulnom obrázku je iba symbol, no symbol s hodnotou výkričníka. Možno, ak sa vám chce a stojí vám to za to, keď si prejdete tvár po tvári, pochopíte, čo tým myslím. Za každou z tých tvárí sú nejaké výroky, plné arogancie, nejaké činy, vyjadrujúce vzťah týchto ľudí k demokratickej moci, sú za nimi prestupy zo strán do strán a najmä - hrubé urážky zväčša viac ako polovice obyvateľov Slovenska. Je dobré si to počas predvolebného rozhodovania sa pripomínať.

A to tam nie sú všetci, chýbajú eštébáci-neeštébáci, napríklad a chýbajú ďaľší skrachovanci a politickí prostitúti. Mená si asi viete dosadiť. Proste - strana výkvet. Nie možného, ale výkvet nemožného. Títo ľudia nás nenávidia. Považujú nás za nič. Nadávajú nám, okrádali nás, podvádzali nás. Zatvárali nám ústa, urážali nás a teraz zrazu chcú, aby sme ich volili. Nie je to drzosť, doslova arogantná? Alebo je to iba odraz ich nekonečnej hlúposti? Oni si fakt myslia, že ich niekto z tých, ktorých tak boľševicky ponižovali a obmedzovali, bude voliť?

Už ste zabudli na Naďa s Káčerom v Michalovciach?

Ako vám nadávali, že "z vás by sa dogrcali vaši starí rodičia"? Ako sa vám rehotali do tvárí, keď ste si dovolili oponovať, že "vám praskne žilka"? Ako sa bavili a komentovali vaše názory slovami "nech vás tu aj rozpučí"? Zabudli ste na Šeligu, ako vás podviedol s mítingami za slušné Slovensko? Vraj apolitickýmí? Organizovanými Kiskom? Zabudli ste na oľanáka Čekovského s Stančíka? Alebo na Kollára, toho nie Borisa, ako sa plantal medzi stranami až kým sa doplantal niekam, kde ho potrebujú, práve takého, aký je? A čo sám "demokrat Heger"? To chce samostatný priestor.

Päť Hegerových výrokov, ktoré si treba znovu a znovu čítať

Uverejnil ich takto v sumáre web financnenoviny.com - citujeme tak, ako boli uverejnené:

Výroky číslo 1:

A čo je lepšie, dať si koktail už cez deň, poobede?

A čo je lepšie, dať si koktail už cez obed, a nikto nevie, že pijete alkohol?

Práve preto je vodka úžasná, pretože cukor na druhý deň vám spôsobí veľa bolesti.

Ak sa chcete dobre opiť, nepite cukor, nejedzte cukor, nepite nič sladké, ale pite len kvalitný alkohol, na druhý deň ste svieži. Sme toho živým dôkazom.

Výroky číslo 2:

Občania Slovenskej republiky budú celý rok platiť tú istú cenu, z hľadiska elektriny aj plynu, ako je to aj teraz, len v inej výške.

Výroky číslo 3:

Pozrite sa, menšinová vláda je menšinová. To znamená, že má v parlamente menšinu. Celý čas hovoríme, a som prekvapený, že niekoho to prekvapuje., že menšinová vláda nemala dnes v parlamente väčšinu. Som prekvapený, že to niekoho prekvapuje. Nás to neprekvapuje.

Výroky číslo 4:

Viete čo? Ja veľa chodím po regiónoch. Stretávam sa s ľuďmi. Ja sa chcem len z tohto miesta poďakovať mnohým ľuďom, ktorí prídu za mnou, ja ich ani tak nepotrebujem. Pýtam sa. Mnohí ľudia prídu za mnou, podajú mi ruku a povedia: “Pán premiér vydržte!” “Vydržte, mi nechceme návrat toho čo tu bolo”. My nechceme návrat tých strán, ktoré chovali mafiu na najvyšších miestach politických. My Vám držíme palce. Vidíme…

Výroky číslo 5:

Zaočkovaní výrazne menej šíria tento vírus. Čo je prirodzené, lebo majú v sebe protilátky. Ako dobre vieme, protilátky sú protilátky. Sú preto proti látky, lebo sú proti látky.

No proste, myslenie génia!

Ja sa chcem len z tohto miesta poďakovať mnohým ľuďom, ktorí prídu za mnou, ja ich ani tak nepotrebujem

Hegerovi neprekáža úplne takto verejne bez hanby povedať, že "on ľudí ani tak nepotrebuje". Stačila mu väčšina koalície v parlamente a jeden Matovič so Šipošom. Je čas, aby sme si my, očania, teraz zas pre zmenu povedali, že "my toho Hegera ani tak nepotrebujeme" nech sa vráti k svojmu skúmaniu alkoholu a jeho konzumácie v dennej či inej dobe. 

Oni sa "spájajú", ale nevedia s kým a ako, tušia možno iba prečo

Nuž pre čo iné, ako pre moc? keď ju mali, bolo im tak dobre. Nič neriešili, hovädám vynadali do hovád, dezinformátorov zakázali, konšpirátorov dali na zoznami a vládli si. Minuli štátny rozpočet na čo chceli, rozdali vojenské sklady, priviedli nás na pokraj vojny, zničili všetky naše medzinárodné partnerstvá a taktiež obchodné partnerstvá a napísali si, že sú Demokrati. Lenže, to sa nedá iba tak napísať si. Demokratom sa človek stáva inak. "Demokracia nie je panovanie" - výrok prvého prezidenta Masaryka. „Demokracia je vláda ľudu, prostredníctvom ľudu a pre ľud.“ To je zas výrok šestnásteho prezidenta USA  Abrahama Lincolna.

Žiť bez sebaúcty sa nedá, iba vegetovať

V živote sme prehrali jedine vtedy, keď sme definitívne stratili svoju sebaúctu. A ak nám ju niekto chce odňať, na to sú voľby, aby sme v nich  z ďaľšieho verejného života a najmä od rozhodovania o štáte a o nás takých vyradili. Musíme sa oslobodiť od očakávaní druhých a vrátiť nám seba samých - v tom spočíva veľká, výnimočná sila sebaúcty.

Nikdy nezabudnite, čoho všetkého boli schopní v posledných troch rokoch na Slovensku tí najneschopnejší!

Stachanovský výkon hrdinského "obyčajného" poslanca NR SR
"LÚČENIE MLADÉHO SEBASTIÁNA" znie titulok statusu, ktorý na svojom profile zverejnil politológ Jožo Lenč. Redakcia HD sa obmedzí iba na status, ale čitateľom dáva do pozornosti aj mnohé obmedzené komentáre zo strany svedkov Matovičových pod... Čítať ďalej
18 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik