Stachanovský výkon hrdinského "obyčajného" poslanca NR SR
18 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"LÚČENIE MLADÉHO SEBASTIÁNA" znie titulok statusu, ktorý na svojom profile zverejnil politológ Jožo Lenč. Redakcia HD sa obmedzí iba na status, ale čitateľom dáva do pozornosti aj mnohé obmedzené komentáre zo strany svedkov Matovičových pod ním.

Pre mladších čitateľov vysvetlime najskôr prídavné meno "stachanovský". Dnešní tridsiatnici a menej sa s ním totiž v praktickom živote už nestretli. Členovia "stachanovského hnutia" sa v bývalom Sovietskom zväze usilovali o dosiahnutie mimoriadnych pracovných výkonov. Niekedy aj niekoľko násobne stopercentných. Aby nimi urobili radosť vtedajším pozemským "bohom". Teda, tým sovietskym. Samozrejme, išlo iba o schopnosť nafukovania čísel do výkazov, ktoré však boli v praxi úplne nereálne.

Trápne videá "bez ochranky"

A teraz už k politológovi Lenčovi, citujeme: "Pred niekoľkými dňami sa lúčil so Zvolenom. Bolo opäť jedno z tých videí, ktoré dnes neúspešne kopíruje Eduard (Edo) Heger. Videí, pri ktorom sa cítite trápne ako pri pozeraní stužkovej. "Sebastian, povedz niečo." Nenútene podľa autora statusu hovorí predseda a majiteľ obyčajného Seba. "Nie chalani, ja sa hanbím," prosí o pomoc Sebo. Parlamentná derniéra, po "odpracovaných" 36 mesiacoch a 6 dňoch (v troch turnusoch, z ktorých najdlhší trval rok a pol a najkratší 87 dní) poslanca Sebastiána Kozarca iba podčiarkuje to, kto, ako a prečo sa dostal do národnej rady na údajne najlepšej kandidátke volieb 2020."

Heroické výkony v parlamente

"Lúčenie mladého Sebastiána vo Zvolene bolo trápne, no aspoň sa snažil dať mu obsah. To sa už nedá povedať o jeho pôsobení v poslaneckých laviciach. V prípade, ak by v týchto dňoch prešiel návrh jeho "zamestnávateľa" o tom, že poslancom majú refundovať časť platu za ich prácu politické strany, bol by mladý Sebastián na mizine."

Sumárny výkon jedného "obyčajného"

"Za tých 33 mesiacov sa mu podarilo podpísať sa pod niekoľko návrhov zákonov, ktorými jeho hnutie a kolegovia prispeli ku všeobecnej "kríze chaosu". Súčasne sa mu podarilo až trikrát vystúpiť v pléne NR SR, kde v dvoch faktických poznámkach v roku 2020 kvázi vtipne reagoval na Roberta Fica a Miňa Mazureka a v roku 2021 oznámil poslancom, že sa bude hlasovať "zajtra o sedemnástej". Spočítal politológ Jožo lenč na sociálnej sieti a pridal aj obrazový dôkaz:

A poďme vo výpočte ďalej

"Tiež sa mu podarilo sformulovať až sedem otázok, z ktorých boli dve zodpovedané a štyri vytvorené tak, aby potešili srdiečko zamestnávateľa. Najmä tá, ktorú položil na konci septembra 2022 v tom čase ešte jeho premiérovi a spolustraníkovi Eduardovi (Edovi) Hegerovi - nanešťastie pre neho, Hegera, na ňu nemohol odpovedať a tak nám predať pár myšlienok o svojej pracovitosti. "Čo hovoríte na to, že Vaša vláda je schopná v časoch ťažkých kríz poskytnúť dôchodcom nie 2x, nie 3x ale 10x viac finančných prostriedkov ako vlády Roberta Fica a Petra Pellegriniho v časoch prebytku a hospodárskeho rastu?" Naráža politológ zjavne na chorobu spojenú s istým telesným otvorom.

Varovanie pre spotrebiteľov:

"Žiaľ, Sebastián Kozarec už nebude mať možnosť zaujímať sa o úspechy vlády, ba ani súperiť s ostatnými (ne)obyčajnými ľuďmi a (ne)závislými osobnosťami o priazeň Igora Matoviča. Nateraz nie v NR SR, no vo volebnej kampani (ak sa dostane na kandidátku a robí pre to všetko) sa o to isto pokúsi."

Desí nás v záverečnej úvahe statusu na sociálnej sieti politológ Jožo Lenč.

Komár Boris
Koncoročný triedny výlet mu asi už nevyjde. Boris Kollár chcel s partičkou (á la Sulík v Dubaji) ešte na posledné dni svojho "pontifikátu" v kresle predsedu NR SR vycestovať vládnym špeciálom na známe pláže na Kube a potom ďalej na dobrodružné... Čítať ďalej
18 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik