Marazmus svojou širokou sukňou zakrýva tá, ktorej meno sa nevyslovuje!
18 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Liberálna demokracia a la „Slušné Slovensko“ drzo oklamala občanov Slovenska. Ešte majú tú opovážlivosť, že sa postavia pred kamery a tvrdia nám, že sme na správnej ceste a správnej strane. A tento marazmus svojou širokou sukňou zakrýva tá, ktorej meno sa nesmie vysloviť a už tobôž nie kritizovať. „Veď viete kto“ (z paláca). Inak sa začne vyhrážať súdmi a využívať všetky mocenské páky, aby nás umlčala." Citát Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS.

Názor Dagmar Kramplovej, podpredsedníčky SNS, zverejnený na sociálnej sieti Facebook, preberáme v plnom znení.

NESCHOPNOSŤ ALEBO VŠETKÉHO SCHOPNOSŤ (VLÁDY), KORUPCIA, KLIENTELIZMUS ... TUČNÉ ODMENY

Bývalá skrachovaná vláda nič (dobrého) pre Slovensko neurobila, Slovákom nepomohla, hoci podľa ich tlačoviek ľudia od nich dostávali kopcovito, a preto si ONI (vládni činitelia) zaslúžia byť odmenení.

S týmto tvrdením, že sme dostávali vrchovato možno len súhlasiť. Ale chceli sme to, čo sme vlastne dostali? Kopec sľubov, nadávky, vyhrážky, zatváranie úst, perzekúcia kvôli názoru, no aj obuškom po hlave, sprchu vodným delom, dokonca aj zásahy gumovými strelami, nekompetentnosťou zmarené životy. A klamstvá, klamstvá, klamstvá na dennom poriadku.

ČO NÁM LIBERÁLNO-EXTRÉMISTICKÁ DEMOKRACIA NADELILA?

Ako to už všetci vidia: pokrachované podniky a živnosti, nenormálne vystresovaní a naštvaní občania, vyrabovaný štát blížiaci sa míľovými krokmi k bankrotu. Ceny všetkého sa neúmerne zvyšujú. Nie, výsledkom vlády extrémistickej liberálnej demokracie nie je mimoriadne zvyšovanie životnej úrovne ako sa nám to snažia nahovoriť, ale neskutočný nárast chudoby.

Ich drzosť nepozná hranice. Na tlačovkách nám ukazujú krásne farebné grafy ako sa máme dobre, koľko toho pre nás spravili ako nikdy nikto pred nimi. Len patologickí klamári sa môžu domnievať, že im tieto klamstvá národ, ktorý žije svoj ťažký každodenný život, uverí. Väčšina Slovenska škrtá v kalendári dni a počíta, ako dlho ešte musí túto liberálno-demokratickú extrémistickú pliagu živiť zo svojich daní.

Matovičova sestra sa ozvala: Nebuďte smiešni, páni politici a novinári
Hoci Zuzana Belicová, sestra lídra OĽaNO Igora Matoviča, prispieva na sociálne siete iba občas, tentokrát jej nedalo nereagovať. "Keďže z duše nenávidí pokrytcov a farizejov," okomentovala Sulíkove lukulské hody v Dubaji. A šéfa SaS sa zastala.... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

A ČO SI NADELILI ONI? (vládni skrachovanci)

Žúrky za naše peniaze, rozkradnuté dotácie, klientelizmus a korupčníctvo, papalášstvo. Niektorí aj mastné odstupné po skončení ministrovania (cca 14.000,00 Eur), napríklad aj bývalý minister Vlčan, ktorému priklepol patologický klamár, manipulátor a eštebák Budaj, kamoš z vlády, dotáciu vo výške milión štyristotisíc Eur.

ROZDEĽUJ A PANUJ

Nuž rozdeľovali si najmä sami sebe a svojim a panovali železnou rukou občanom Slovenska. Bez ohľadu na to, čo si väčšina národa praje, alebo napriek tomu. Bezohľadne a arogantne.

Liberálna demokracia a la „Slušné Slovensko“ drzo oklamala občanov Slovenska. Ešte majú tú opovážlivosť, že sa postavia pred kamery a tvrdia nám, že sme na správnej ceste a správnej strane. A tento marazmus svojou širokou sukňou zakrýva tá, ktorej meno sa nesmie vysloviť a už tobôž nie kritizovať. „Veď viete kto“ (z paláca). Inak sa začne vyhrážať súdmi a využívať všetky mocenské páky, aby nás umlčala.

Osoba z paláca, o ktorej hovoríme (dočasne bez mena), nesie rovnakú mieru zodpovednosti ako tí, ktorí zodpovedajú za spustošenie Slovenska a utláčanie jeho obyvateľov.

HLAVNÁ ÚLOHA DOČASNEJ ÚRADNÍCKEJ VLÁDY

Takzvaná úradnícka vláda (vláda „Veď viete koho“) má hlavnú úlohu uchácholiť občanov. Spoliehajú sa na krátkodobú pamäť ľudí, a že občania za päť mesiacov do volieb zabudnú na šikanu a ponižovanie. Ale veľmi sa mýlia. Slováci vládou proamerických služobníkov stratili veľmi veľa, ale pamäť a súdnosť určite nie!

Verím tomu, že koniec tejto doby temna sa blíži a že v budúcich voľbách extrémistická liberálna demokracia a jej odnože nedosiahnu úspech. Slováci si uvedomujú význam svojho hlasu a budú sa snažiť o zmenu a obnovu skutočnej slušnosti a prosperity Slovenskej republiky.

Hlas ľudu: Milujte a foťte sa - o Dubaji držte hubu
Cigániková je zaláskovaná a Sulíkova mama môže byť naňho hrdá. O Dubaji a škandále, ktorý prepukol na verejnosť, v SASK-e ani čuchu, ani buchu. Hlavní aktéri mlčia ako partizáni. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová. Cigániková... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik