Matovičova sestra sa ozvala: Nebuďte smiešni, páni politici a novinári
17 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Hoci Zuzana Belicová, sestra lídra OĽaNO Igora Matoviča, prispieva na sociálne siete iba občas, tentokrát jej nedalo nereagovať. "Keďže z duše nenávidí pokrytcov a farizejov," okomentovala Sulíkove lukulské hody v Dubaji. A šéfa SaS sa zastala. Poukázala totiž na ešte väčšie prešľapy, absolútne odignorované ľuďmi aj mainstreamom. 

A toto opíjanie a obžerstvo z našich daní prehliadneme?

"Akosi nechápem, aký je rozdiel medzi obžerstvom a opíjaním na samitoch v Bruseli, na straníckych stretnutiach či na oslavách počas volebnej noci politických strán na území Slovenska a mimo Slovenskej republiky - trebárs v Dubaji? Veď všetko sa to robí z daní ľudí," upozorňuje Belicová na opomínanú realitu.

Príspevky za voľby - milióny Eur, ktorými disponujú politické strany a zneužívajú ich aj na na takéto akcie, sú predsa všetko len peniaze a dane pracujúcich, narobených ľudí.

"Či teraz sa niektorým hodí kydať len na Sulíka akoby oni dane ľudí nikdy nezneužívali - trebárs aj na vozenie svojich detí a manželiek na štátnych limuzínach, na politické predvolebné bilbordy s nesplniteľnými sľubmi a klamstvami, alebo tiež na opijačáky, obžerstvo na rôznych straníckych oslavách, snemoch či predvolebných a povolebných kortešačkách?," pripomína Belicová.

ŠOKUJÚCE VIDEO: Sulík dal svojim kamarátom na výlete v Dubaji vážnu úlohu! Museli do rána…
ŠOKUJÚCE VIDEO! „Sulík dal svojím kamarátom na výlete v Dubaji vážnu úlohu. Mali zadarmo do rána vypiť bar v slovenskom pavilóne na svetovej výstave Expo,” uviedol na sociálnej sieti líder Smer SSD Robert Fico Nový minister hospodárstva nemusí ani... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Nebuďte smiešni, páni politici a novinári

"Nebuďte smiešni, páni politici a novinári, ktorí ste sa rozhodli kritizovať práve Sulíka. Keby ste sa pozreli všetci najprv na seba a na to, kam idú tieto dane ľudí, ktoré dostávate v miliónoch Eur za voľby, a z ktorých všetky vaše výdavky máte taký problém zverejniť," konštatuje expremiérova sestra.

Zároveň hovorí, že niektorí nepochopili jej status. "Ja som proti akémukoľvek zneužívaniu daní ľudí na stranícke účely, "potreby" a zábavky politikov. Ja nerobím rozdiel medzi peniazmi, ktoré dostanú politické strany ako príspevky za voľby alebo peniaze v štátnom rozpočte určené pre ministerstvá. Všetko sú to DANE ĽUDÍ, ktorí častokrát nemajú na zaplatenie nájmu, potravín a energií!"

PROKURATÚRA KONÁ v prípade slovenskej účasti na Expo Dubaj
Prokuratúra sa zaoberá organizáciou a financovaním slovenskej účasti na svetovej výstave Expo Dubaj počas vedenia predchádzajúceho ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Na sociálnej sieti to potvrdil generálny prokurátor SR Maroš... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Čo všetky by za to mohlo byť!

Podľa Belicovej každý jeden politik, čo takto minie na blbosti čo i len 1 €uro z takýchto peňazí je farizej, ktorému absolútne nezáleží na ľuďoch a ich potrebách.

"Pekné je trepať ako všetci chcú pomáhať ľuďom, dôchodcom, no na druhej strane im za chrbtom míňajú ich peniaze na úplné sprostosti. Napríklad tie bilbordy alebo kľúčenky s logom strany. Za tie stovky miliónov €ur, čo takto dajú politické strany na blbosti, mohli byť trebárs elektrické vozíky pre invalidov a milión prospešnejších vecí, ktoré by uľahčili život ľudí, a nielen robili reklamu politikom, aby boli do smrti zvolení do parlamentu, len aby brali 6000 € plat,"uzavrela Belicová.

Richard Sulík: Ten alkohol sme tam jednoducho nechať nemohli
Od pondelka (15. mája) doslova valcuje internet video predsedu Smeru Roberta Fica, v rámci ktorého sa na verejnosť dostal záznam z Dubaja. Na ňom Richard Sulík (SaS) v spoločnosti kolegyne Bittó Cigánikovej a nemeckých zbohatlíkov dáva „pokyn“ na... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik