Polícia rieši incident na škole v Hrabušiciach, kde mal žiak napadnúť učiteľku
17 | 05 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

V súvislosti s incidentom, pri ktorom mal podľa medializovaných informácií žiak napadnúť učiteľku v obci Hrabušice na Spiši, už koná polícia. Krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Mésarová potvrdila, že vo veci bolo prijaté trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva.

Žiak mal učiteľku napadnúť počas vyučovania. "V súčasnej dobe sú vo veci vykonávané potrebné procesné úkony, po vykonaní ktorých bude meritórne rozhodnuté v zmysle Trestného poriadku, a to aj s prihliadnutím aj na vek podozrivej osoby," uviedla hovorkyňa. Nekonkretizovala rozsah zranení učiteľky ani vek útočníka.

Hlas ľudu: Milujte a foťte sa - o Dubaji držte hubu
Cigániková je zaláskovaná a Sulíkova mama môže byť naňho hrdá. O Dubaji a škandále, ktorý prepukol na verejnosť, v SASK-e ani čuchu, ani buchu. Hlavní aktéri mlčia ako partizáni. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová. Cigániková... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme