Petržalka hľadá opäť najkrajšie predzáhradky
10 | 05 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Bratislavská Petržalka hľadá aj tento rok najkrajšie predzáhradky. Nominácie je možné posielať do 31. mája (vrátane). O víťazoch rozhodne verejnosť hlasovaním na sociálnej sieti. TASR o tom informovala hovorkyňa Petržalky Mária Halašková.

Podmienky súťaže stanovuje štatút. Podľa neho môže byť nominovaným ako aj nominujúcim len dospelá osoba s trvalým alebo prechodným pobytom v Petržalke, ktorá sa stará o predzáhradku alebo býva v bytovom dome s prihlásenou predzáhradkou.

Nominovať predzáhradky je možné vyplnením on-line formulára na webe mestskej časti. Spolu s fotografiami v čo najlepšom rozlíšení ho treba poslať do konca mája. Prihlásiť do súťaže sa dá aj elektronicky či poštou.

Nominácie v júni posúdi výberová komisia, verejné hlasovanie bude spustené v júli. Vyhodnotenie je naplánované v auguste.

S finančnou podporou mestskej časti pribudlo v jej katastri od roku 2018 viac ako 80 predzáhradiek.

KTO JE ZODPOVEDNÝ ZA SÚČASNÝ CHAOS? Eduard Chmelár dáva odpovede
Kto je zodpovedný za súčasný chaos? Čaputovej vláda nie je úradnícka, je to pokračovanie Hegerovej vlády! Upozorňuje na to vo svojom videu historik a politický analytik Eduard Chmelár. "Spôsob, akým Zuzana Čaputová vytvára vládu, odporuje všetkým... Čítať ďalej
10 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik