Juraj Šeliga: Drucker skončil tam, kde patrí
01 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Juraj Šeliga, ktorý nedávno vstúpil do Hegerovej strany Demokrati po tom, čo už zrejme pochopil, že strana Za ľudí je „mŕtvy projekt“, reaguje na zánik strany Dobrá voľba a rozhodnutie Tomáša Druckera vstúpiť do strany Hlas-SD.

Peter Pellegrini v rámci vstupu niektorých členov Dobrej voľby a jej zániku informoval, že Tomáš Drucker, predseda DV bude na kandidátke Hlasu a očakáva od neho zapojenie sa do kampane. Juraj Šeliga reagoval v zmysle, že kvôli neodvolanému Gašparovi k Pellegrinimu pasuje. Kam ale pasuje Juraj Šeliga, ktorý sa podľa vlastných slov nevidel v politike?

Hlas a Dobrá voľba sa spojili

„V nejakom pravidelnom intervale sa budú vyskytovať na našej kandidačnej listine a, logicky, pán predseda Drucker bude tým najvyššie postaveným kandidátom strany Dobrá voľby na našej kandidátke,“ vysvetlil Peter Pellegrini, že počet miest pre kandidátov z Dobrej voľby na kandidátke Hlasu sa bude upravovať v závislosti od preferencií DV. Pellegrini zároveň verí, že Drucker si upraví svoje povinností tak, aby sa mohol naplno zapojiť do predvolebnej kampane.

Strany Hlas-SD a Dobrá voľba sa spájajú
Mimoparlamentné strany Hlas-SD a Dobrá voľba podpísali dohodu o spájaní sa. Viacerí členovia Dobrej voľby vstúpia do Hlasu. Dobrá voľba má postupne zaniknúť. Na piatkovej tlačovej konferencii o tom informovali predsedova strán Peter Pellegrini a... Čítať ďalej
28 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Šeligova výčitka

Apolitický demokrat Šeliga

Právnik Juraj Šeliga začínal ako občiansky aktivista, hoci už bol členom KDH. Úspešne zmanipuloval davy, aby po stretnutím s Andrejom Kiskom zrušil posledný protest Za slušné Slovensko. Niekoľkokrát sa vyjadril, že svoju budúcnosť nevidí v politike, aby sa práve na vlne týchto protestov a cez stranu Andreja Kisku ujal postu podpredsedu parlamentu, odkiaľ už dávnejšie odstúpil. Strana Za ľudí sa však vyľudnila a tak vstúpil do strany Demokrati, ktorú nedávno záhadným spôsobom založili ľudia okolo Eduarda Hegera.

A Šeliga sa už zas vezie
Juraj Šeliga ani neprekvapuje. Najskôr sa tvári ako občiansky aktivista, zmanipuluje davy na to, aby pomohol strane Za ľudí vôbec vzniknúť, potom do nej napriek vlastným sľubom vstúpi, usiluje sa stať jej predsedom, aj keď neuspeje, v nej zotrváva,... Čítať ďalej
23 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik