PRIESKUM Denníka N: RIADNA FACKA Pre Naďa a Čaputovú
26 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Až 86% Slovákov odmieta posielanie zbraní na Ukrajinu - riadna facka pre Naďa a Čaputovú! V Denníku N si urobili prieskum, z ktorého vyskakujú z okna. Neviem sa prestať smiať, skonštatoval v reakcii na najnovší prieskum neoliberálneho denníka podpredseda opozičného Smeru - SSD Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. 

Neoliberáli toto nečakali

Denník N si dal agentúrou Ipsos vypracovať veľký prieskum v Česku a na Slovensku. Chceli tak rok od invázie Ruska na Ukrajinu porovnať postoje Čechov a Slovákov. Výsledky však provládnych novinárov určite príliš nepotešili. Prieskum totiž okrem iného zistil, že prezidentka Zuzana Čaputová je v Česku populárnejšia než na Slovensku, či to, že Česi Rusko tiež viac považujú za hrozbu.

Práve výsledky tohto najnovšieho prieskumu tak pobavili opozičného poslanca Blahu. "Vyšlo im, že iba 14% Slovákov chce posielať zbrane na Ukrajinu. Čiže - 86% to nechce! To len potvrdzuje, že Naď s Hegerom a Čaputovou nemajú nič spoločné s demokraciou, lebo zbroja Ukrajinu v priamom protiklade k tomu, čo si želá drvivá väčšina Slovákov. Asi na žiadnej inej téme v dejinách Slovenska sa nikdy nezhodlo 86% Slovákov. Ale na tomto áno - žiadne zbrane na Ukrajinu," píše politik na sociálnej sieti Telegram.

Generál Viktorín: JE ČAS NA AUDIT NAĎOVHO REZORTU!
Vážne obvinenia z klamstiev, okolo odvolaného ministra obrany Jaroslava Naďa (Demokrati) sa hromadia. Generál Jozef Viktorín (Republika) preto hovorí o nutnom audite v Ozbrojených silách (OS) SR a tiež na samotnom Ministerstve obrany (MO)... Čítať ďalej
25 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Kdepak soudruzi z juesej udělali chybu?

Podľa prieskumu Denníka N zároveň vyšlo, že až 42% ľudí považuje USA za hrozbu. A iba 14% za spojenca. "Kdepak soudruzi z juesej udělali chybu? Predpokladám, že tých 14% milovníkov amerických vojen bude tých istých 14%, čo chce posielať zbrane na Ukrajinu a viesť americký džihád proti Rusku. Sú ako kvapka v mori," prízvukuje smerák.

Podľa Blahu je to len izolovaná bublinka okolo Čaputovej, PS a Hegera, ktorá je v ťažkej menšine, ale majú v rukách médiá a mimovládky, a tak po 86% národa vyvreskujú, že všetci sme dezoláti, extrémisti a ruskí agenti. 

TO VÁŽNE? Heger, Fiala a Morawiecki: Pre Európu je vedúca úloha USA kľúčová
Heger, Fiala a Morawiecki sa zhodli. Na to, aby Európa ostala celistvá a slobodná, bude naďalej kľúčová angažovanosť a vedúca úloha USA! Dočasne poverený premiér SR Eduard Heger a šéfovia vlád Česka a Poľska Petr Fiala a Mateusz Morawiecki v... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Hegerove hoaxy a dezinformácie

"Do toho Heger ponižuje Slovensko trápnymi propagandistickými článkami do Foreign Affairs, kde šíri poplašnú správu, že Rusko sa chystá napadnúť strednú Európu. Ide o čistý hoax a konšpiráciu, územný spor medzi Ruskom a Ukrajinou sa odohráva 2 tisíc kilometrov od nás a Rusko nikdy ani len slovkom nenaznačilo, že by malo napadnúť Európsku úniu," hovorí Blaha.

Dodáva, že napriek tomu Heger veselo šíri bohapusté dezinformácie a americkí profesori sa chytajú za hlavu - ako upozorňuje český politológ Petr Drulak, vo Foreign Affairs sú zvyknutí na vedeckú argumentáciu, citáty, podklady, odborný slovník. "Lacné propagandistické zlátaniny Hegera a Fialu v takomto vážnom intelektuálnom prostredí pôsobí, ako by v miestnosti vrieskal nejaký domorodec z buša, ktorý dnes ráno objavil príbor. Toto je Heger! Strašná hanba!"

Zdroj: FB / Ľuboš Blaha | Ľuboš Blaha

Liberálne médiá, komplet odtrhnuté od reality

A medzitým nás podľa Blahu liberálne médiá, komplet odtrhnuté od reality na Slovensku, kŕmia americkou propagandou a trápnym hejtom proti Smeru. "V Denníku N Šimečkov foter lustruje naše statusy a konštatuje, že "straníci Smeru súťažia o to, kto najlepšie napodobní Blahu." Takto vidí svet Progresívne Slovensko - všetci sme zlí len preto, že hovoríme svoje mierové názory a kritizujeme vládu a americké vojny. No chápete, komentovať politiku, to je úplná tragédia, to predsa politické strany nemajú robiť, my máme len ceriť jamky a sadiť stromy!," rozčertil sa smerák.

"Ulietavajú. Liberáli totálne ulietavajú. A už im to ukazujú aj ich vlastné prieskumy," uzavrel Blaha konštatovaním.

NIE JE TO VTIP! Skupina poslancov NR SR posiela prezidentovi Macronovi odkaz a upozornenie!
Skupine poslancov NR SR sa nepáčia výroky francúzskeho prezidenta Emanuela Macrona a na sociálnej sieti zverejnili vyhlásenie, v ktorom deklarujú, že Macronove výroky ich hlboko znepokujujú. Prezident Macron sa nedávno vyjadril, že Európa musí... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik