ČIERNA NEDEĽA! Prieskum dôveryhodnosti našej vlády: Remišovej TOTÁLNE fiasko
17 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Situácia v Slovenskej politike je pred voľbami prakticky jasná. Zatiaľ čo Smeráci dominujú tak na úplnom chvoste tabuľky sa nachádzajú osobnosti, ktoré mali plné reči sľubov, bojovnosti proti korupcii a rečí, ktoré im zostali doteraz.

Príkladom je aj Veronika Remišová, ktorá od Matoviča utiekla, aby spolu s Andrejom Kiskom urobila politickú revolúciu. Po troch rokoch je Remišová v strane skoro sama a zdá sa, že Za Ľudí bude už navždy stranou Bez Ľudí a pravdepodobne nebude ani kandidovať.

Zdroj: screenshot tvnoviny.sk
Zdroj: screenshot tvnoviny.sk
Zdroj: screenshot tvnoviny.sk
Zdroj: screenshot tvnoviny.sk

Veľmi zaujímavá je aj popularita bojovníčky proti korupcii a ministerky Remišovej. Jej úprimná opozičná čistota sa doslova a dopismena na ministerskej stoličke premenila na totálny chaos. Dnes je už jasné, že heslo od pracovného PC, tablety pre dôchodcov, DPH, koktanie a kreslá za 8 tisíc sú pre Slovákov jasnou bodkou za kariérou Remišovej. Podľa prieskumov je najmenej dôveryhodná politička na Slovenskej scéne. Neverí jej viac ako 80 percent ľudí.

Pripomíname

Pohoršili si všetci

Najviac Slovákov dôveruje ministrovi práce Milanovi Krajniakovi (Sme rodina). Dôveru mu vyjadrilo 30 percent opýtaných, nedôveruje mu pritom 66 percent respondentov. Oproti októbru 2020 mu dôvera medzi Slovákmi klesla o 9 percent.

Druhú najväčšiu dôveru vyjadrili opýtaní ministrovi dopravy Andrejovi Doležalovi (Sme rodina). Dôveruje mu 23 percent z nich. V porovnaní s októbrom 2020 mu dôvera klesla o desať percent. Nedôveruje mu 63 percent respondentov.

Predsedovi poverenej vlády Eduardovi Hegerovi a zároveň ministrovi financií a zdravotníctva dôveruje 22 percent opýtaných. Jeho dôveryhodnosť agentúra FOCUS merala prvý raz v máji 2021, odvtedy si o osem percent pohoršil. V súčasnosti mu nedôveruje 77 percent respondentov.

Minister životného prostredia Ján Budaj má medzi opýtanými 21-percentnú dôveru. V porovnaní s prieskumom z roku 2020 jeho dôvera o 25 percent klesla. Nedôveru mu v marci 2023 vyjadrilo 75 percent opýtaných

Agentúra FOCUS uskutočnila prieskum verejnej mienky pre TV Markíza v dňoch od 14.3. do 22.3. na vzorke 1018 respondentov. Opýtaným položila otázku: „Do akej miery dôverujete alebo nedôverujete nasledujúcim členom poverenej vlády?“

Politológ: Treba sa pripraviť! Do volieb bude nevyhnutné vyjsť do ulíc
"...Treba sa pripraviť aj na možnosť, že ešte do volieb bude nevyhnutné vyjsť do ulíc a dať dosluhujúcej garnitúre najavo, nech sa ani len nepokúša robiť niečo také v našom mene...," Citát Eduard Chmelár. Dnešná politika zelených nás vedie do... Čítať ďalej
16 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik