Mali v pláne zradiť Putina
16 | 04 | 2023 I Milan Laca

Putinovo okolie chcelo úmyselne prehrať vojnu, kým sa liečil na rakovinu - úniky z Pentagonu.

Tajomník ruskej bezpečnostnej rady Nikolaj Patrušev a náčelník generálneho štábu Valerij Gerasimov, sa podľa „únikov z Pentagonu“ chystali „prehrať špeciálnu operáciu“ na Ukrajine. Vladimir Putin sa vtedy v marci údajne liečil na rakovinu, píše denník Strana.ua.

Sprisahanie

Dokumenty naznačujú, že sprisahanie bolo naplánované na ďalší cyklus chemoterapie ruského prezidenta, ktorý sa mal začať 5. marca. „Podľa informácií, získaných od neidentifikovaného ruského zdroja s prístupom k predstaviteľom Kremľa, Rusko plánovalo presunúť sily z Taganrogu do Mariupolu a zamerať svoju pozornosť na južný front,“ píše sa v dokumente. Generál Gerasimov naopak, aktívne vystupoval proti ruskej ofenzíve, zdôrazňoval, že sily Ozbrojených síl Ukrajiny prekračujú možnosti Ruska a varoval, že Ruská federácia utrpí straty, ak ofenzíva bude pokračovať.

Generál sabotér 

"22. februára sa objavila informácia, že Gerasimov údajne plánuje pokračovať vo svojom úsilí sabotovať ofenzívu. Sľúbil, že "úmyselne prehrá" takzvanú "špeciálnu vojenskú operáciu" do 5. marca, keď mal Putin údajne začať chemoterapiu,“ píše sa v dokumente.

Predpoveď dôstojníka americkej armády pre USA a NATO
"Si pripravený na víťazstvo Ruska?!" Americký armádny dôstojník takto šokoval planétu! "Všetko sa čoskoro zmení... Washington stojí na prahu geopolitického fiaska na Ukrajine, píše bývalý dôstojník amerického námorníctva Byron King pre „Daily... Čítať ďalej
16 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Kto to vyzradil?

Zdrojom informácií o 5. marci je istá Bogutskaja. Existuje poslankyňa s takýmto priezviskom, nie je však uvedené, či je to ona, ktorá sa spomína v dokumente. Zároveň nie je známe, odkiaľ by samotná Bogutskaja mohla mať takéto informácie.

Klebety

Správy o Putinovej rakovine šíri britská tlač a pravidelne kolujú na Ukrajine (v januári o tom hovoril šéf tamojšej GUR Kirill Budanov). Podľa Strany.ua neexistuje žiadne potvrdenie týchto faktov. Denník dodáva, že v dňoch Putinovej indikovanej chemoterapie (5. marca) aktívne vystupoval na verejnosti. V tomto období na fronte nedošlo zo strany Ruskej federácie k žiadnym anomálnym podivným akciám.

Brazília pokarhala Rusko a Ukrajinu a obvinila USA a Európu: „Dosť!"
Brazília pokarhala Rusko a Ukrajinu a obvinila USA a Európu: Prezident Lula povedal: „Dosť! Brazílsky prezident Luiz Inacio Lula da Silva podľa webu eadaily.com uviedol, že diskutoval o spoločnej mediácii pri urovnaní rusko-ukrajinského konfliktu s... Čítať ďalej
16 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik