Brazília pokarhala Rusko a Ukrajinu a obvinila USA a Európu: „Dosť!"
16 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Brazília pokarhala Rusko a Ukrajinu a obvinila USA a Európu: Prezident Lula povedal: „Dosť! Brazílsky prezident Luiz Inacio Lula da Silva podľa webu eadaily.com uviedol, že diskutoval o spoločnej mediácii pri urovnaní rusko-ukrajinského konfliktu s Čínou a Spojenými arabskými emirátmi. Líder najväčšej latinskoamerickej krajiny zároveň obvinil Spojené štáty a Európu z naťahovania konfrontácie, odvoláva sa citovaný web na agentúru France-Presse (AFP).

Hlava brazílskeho štátu na záver oficiálnych návštev Číny a Spojených arabských emirátov uviedla, že je potrebné zdvojnásobiť úsilie, aby sa "pokúsili ukončiť vojnu".

Lula je nahnevaný z pasivity zúčastnených

„Prezident Vladimir Putin nepredkladá žiadne iniciatívy na zastavenie vojny. Prezident Volodymyr Zelenskyj nepredkladá žiadne iniciatívy na zastavenie vojny,“ sťažoval sa Lula v rozhovore s novinármi v hlavnom meste Emirátov Abú Zabí. Európa a USA naďalej prispievajú k pokračovaniu vojny. Preto by si (Putin a Zelenskij. -  pozn. red. HD) mali sadnúť za stôl a povedať: „Dosť!“.
Počas pobytu v Číne brazílsky prezident obvinil Washington z "podpory vojny" dodávaním zbraní Ukrajine.

Brazília je pripravená pomôcť ukončiť vojnu

Ako informoval EADaily , prezident Brazílie je pripravený sprostredkovať dosiahnutie mieru na Ukrajine. Brazílsky líder to uviedol aj začiatkom minulého mesiaca vo videorozhovore s Volodymyrom Zelenským.

Predpoveď dôstojníka americkej armády pre USA a NATO
"Si pripravený na víťazstvo Ruska?!" Americký armádny dôstojník takto šokoval planétu! "Všetko sa čoskoro zmení... Washington stojí na prahu geopolitického fiaska na Ukrajine, píše bývalý dôstojník amerického námorníctva Byron King pre „Daily... Čítať ďalej
16 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik