Predpoveď dôstojníka americkej armády pre USA a NATO
16 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Si pripravený na víťazstvo Ruska?!" Americký armádny dôstojník takto šokoval planétu! "Všetko sa čoskoro zmení... Washington stojí na prahu geopolitického fiaska na Ukrajine, píše bývalý dôstojník amerického námorníctva Byron King pre „Daily Reckoning“. Článok prevzal srbský web informer.sr.

"Vojenskí experti vo Washingtone totiž začali predpovedať, že Rusko vyhrá konflikt a Ukrajina prehrá. A čo to pre vás znamená? No svet sa čoskoro zmení, myslím tým, že prídu naozaj veľké zmeny" –  hovorí  v citovanom článku dôstojník Byron King.

Bude to ako porážka vo Vietname a v Afganistane

King tiež vyhlásil, že  "Američania by mali byť pripravení na to, že USA budú čeliť katastrofe, porovnateľnej rozsahom s porážkou vo Vietname a Afganistane."

Dôvod?

"Ani USA, ani krajiny NATO nemajú dostatočnú vojensko-priemyselnú základňu, aby dosiahli také objemy dodávok, ktoré môže Rusko poskytovať prakticky trvale" -  vysvetlil King.

Dospel k záveru, že "pre Kyjev tiež všetko skončí mimoriadne zle a v budúcnosti to isté očakáva aj celé zoskupenie NATO a veľkú časť zvyšku Európy." Toľko informácia webu informer.sr.

Poľsko a Maďarsko si dupli a postavili za svoj ľud! Slovenská vláda nemá problém!
Maďarsko a Poľsko si dupli" Zakázali okrem iného dovoz poľnohospodárskych výrobkov z Ukrajiny. Nejde pritom iba o obilie. Poliaci a Maďari sa rozhodli chrániť vlastných poľnohospodárov! Poľsko dočasne zakázalo dovoz ukrajinského obilia Poľská... Čítať ďalej
16 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik